2020-07-04 13:23

Panourile „prietenoase” și echipele comune de lucru – strategia APA NOVA pentru închiderea mai rapidă a șantierelor

 |  03:04
Panourile „prietenoase” și echipele comune de lucru – strategia APA NOVA pentru închiderea mai rapidă a șantierelor

Pentru bucureșteni, și în general pentru locuitorii orașelor mari, nenumăratele șantiere care invadează permanent spațiul urban provoacă multiple neajunsuri. Fie că este vorba de întreținerea suprafețelor carosabile sau de intervenții la rețelele de gaze naturale, electricitate, apă și canal, termoficare etc, șantierele introduc un element de disconfort în viața șoferilor, trecătorilor și locatarilor din zonele vizate.

Perturbarea traficului rutier pe termen lung și zgomotul excesiv sunt două dintre nemulțumirile cele mai amintite de cetățeni.

Dar există speranță! Cel puțin în cazul Apa Nova - Compania de Ape București (ANCAB). În câteva luni, șantierele companiei ar putea fi închise într-un timp mai scurt, tocmai pentru da mai puține bătăi de cap locuitorilor Capitalei și a reda circulației zonele afectate de lucrări.

Un nou nume, o nouă ABORDARE

Acțiunea se înscrie în strategia Apa Nova de a promova o mai mare deschidere către clienți și de a crește transparența activității, aceasta și pentru a sublinia simbolistica schimbării numelui din Apa Nova București în Apa Nova - Compania de Ape București.

În primul rând, Apa Nova intenționează ca, până la sfârșitul anului, să înceapă o acțiune de semnalizare a lucrărilor printr-o modalitate mai inedită. Mai precis, la șantierele ANCAB vor fi amplasate așa-numitele panouri „prietenoase”, pe care vor fi scrise numele complet al șefului de șantier, numărul de telefon mobil al acestuia, precum și data estimată de finalizare a lucrării.

Se încearcă astfel, de către conducerea ANCAB, reducerea timpului de intervenție prin responsabilizarea angajaților și prin comasarea echipelor. Spre exemplu, s-au creat echipe comune de lucru pentru a efectua toate lucrările solicitate de către un petent, renunțându-se astfel la aducerea unor echipe diferite pentru etapele succesive ale intervenției. Programul se află încă la început, panourile urmând să apară treptat, în următoarele luni, pe toate șantierele, spun reprezentanții companiei.

REGÂNDIREA relației cu publicul

 

Panourile 'prietenoase” și echipele comune de lucru – strategia APA NOVA pentru închiderea mai rapidă a șantierelor
zoom

„Plecând de la strategia de regândire a relației cu publicul, de creștere a transparenței, s-a ajuns la ideea că oamenii trebuie să fie informați și în mod direct, acolo unde se desfășoară lucrările. Cei care nu se uită pe pagina de Facebook a companiei, pe site-ul companiei, la televizor sau pe site-ul unui ziar să vadă anunțul despre lucrări și dau nas în nas cu șantierul vor avea la dispoziție un panou mai prietenos, cu numele și numărul de mobil al responsabilului de lucrare”, au explicat responsabilii ANCAB pentru site-ul Republica.ro.

Aceștia spun că este vorba despre continuarea eforturilor începute anul trecut de creștere a transparenței și „asumare a propriilor greșeli” (vezi alăturat anunțul cu scuze pentru lucrările din Șoseaua Giurgiului).

În opinia lor, compania trebuie să aleagă „răul cel mai mic” atunci când vine vorba despre confortul cetățenilor, mutând pe cât posibil lucrările planificate pe parcursul nopții, pentru minimizarea perturbării traficului pe arterele intens circulate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz