2020-06-06 11:56

Părinte denaturat: şi-a bătut copiii cu biciul până au leşinat!

 |  21:58
Părinte denaturat: şi-a bătut copiii cu biciul până au leşinat!

Poliţiştii de la Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud au reţinut, marţi, un bărbat de 43 de ani din Geoargiu de Sus, comuna Stremț, judeţul Alba, deoarece şi-a bătut cu biciul cele trei fiice minore.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-a răzbunat pe fiicele sale pentru că l-au supărat, aşa că  le-a “pus la punct” bătându-le cu sălbăticie, cu biciul.

Poliţiştii au fost informaţi pe data de 28 iulie, că cele trei fete - toate minore - cu vârste de, de 6, 8 și 11 ani, au fost bătute de tatăl lor. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat activitățile de cercetare.

În urma primelor investigațiilor efectuate de polițiști a rezultat că, cele trei fete ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influența băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 -5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obținut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019.

Ca atare, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, potrivit ziarulunirea.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine