2019-12-13 16:07

Patriarhia Română, mesaj de solidaritate creștină pentru poporul italian afectat de cutremur

 |  12:46
Patriarhia Română, mesaj de solidaritate creștină pentru poporul italian afectat de cutremur

Patriarhia Română a transmis, miercuri, un mesaj de solidaritate creștină din partea clerului și a credincioșilor pentru poporul italian, afectat de un puternic cutremur care s-a soldat cu moartea a cel puţin 18 persoane.

"În semn de adâncă compasiune cu cei afectați de cutremurul din regiunea Perugia (centrul Italiei), care a curmat multe vieți omenești și a provocat mari pagube materiale, Patriarhia Română adresează un mesaj de solidaritate creștină din partea clerului și a credincioșilor Bisericii Ortodoxe Române pentru poporul italian", se arată în mesajul Patriarhie Române.

Sursa citată îi îndeamnă pe românii din Italia să fie alături de familiile afectate de seism.

"În semn de solidaritate fraternă, îi îndemnăm pe românii din Italia și, în mod special, pe cei din zona afectată de acest cutremur (orașul Amatrice) să fie alături de familiile aflate acum în suferință, aducându-le prin cuvânt și faptă alinare sufletească și ajutor material după putință. În fața spaimei provocate de cutremure ne rugăm lui Dumnezeu pentru odihna sufletelor celor decedați și însănătoșirea celor răniți în urma acestui seism, dar și pentru izbăvirea de alte primejdii", precizează Patriarhia Română.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-24Parerea ta...

PATRIARHIA ROMÎRLANĂ
25 Aug 2016

MESAJ DE SOLIDARITATE AȚĂ DE POPORUL ROMÎRLAN AFECTAT DE INUNDAȚII. SĂ NE PUPAȚI DIREP LA GAOZ , SĂ NE SULAȚI ÎN TARAGOATE ȘI SĂ NE DAȚI CÎT MAI MULȚI BANI, C-AȘA SÎNTEM NOI, FEȚELE BISERICEȘTI, NE NEVOIM...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray