2020-02-28 20:28

Patriarhul Daniel a tunat şi a fulgerat: Nu ne învăţaţi voi ce să facem!

 |  15:45
Patriarhul Daniel a tunat şi a fulgerat: Nu ne învăţaţi voi ce să facem!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a fost vădit deranjat de întrebările incomode ale presei, ajuns la înmormântarea uneia dintre victimele decedate în Clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel s-a enervat când jurnaliştii l-au luat la întrebări despre reacţia întârziată avută în sprijinul victimelor. "Nu mai judecăm acum. Am spus să nu mai judecăm pe nimeni, numai să ne rugăm. Mesajul a fost în predică. Dacă te duci, zic că de ce vin preoţii, dacă nu vin, că de ce nu vin. Asta este atitudinea ostilă faţă de Biserică. Nu învăţaţi dvs Biserica ce rol are ea. Învăţaţi mai bine ce e credinţa ortodoxă", a tunat Patriarhul, citat de Stiripesruse.ro.

Opinia publică condamnă în ultimele zile Biserica Ortodoxă pentru că nu a fost aproape de victime şi familiile lor sau pentru că nu au venit la locul de pelerinaj din faţa Clubului Colectiv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

PILU
03 Noi 2015

Dati o ordonanta de urgenta si scoateti in afara legii Biserica,pardon cea mai mare societate comerciala ce nu plateste nici o taxa si este subventionata din banii statului ,adica a oamenilor ce muncesc. Nu folosesc la nimic trantorii astia.
STOPAREA FINANTARII BOR ACUM
03 Noi 2015

PAI EL STIE NUMAI SA PRIMEASCA SUTE DE MILIOANE DE EURO DIN BANII NOSTRI DE LA GUVERN, PARLAMENT, PRIMARII; SA FIE SCUTIT DE TAXE SI IMPOZITE, SA SE PLIMBE CU MERCEDESUL SI SA AIBA RANG DE SECRETAR DE STAT, PLATIT DIN BANII NOSTRII! BANI PENTRUU PENSII DECENTE NU SUNT INSA ZECI DE MILIOANE SALARII PENTRU ACESTI TAPI, DA!
EU
04 Noi 2015

vai si amar de credinta voastra! va lafaiti , atat!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine