2020-07-10 10:40

Patriarhul Daniel, mesaj pentru credioncioși: ”Trebuie să fim în continuare foarte PRUDENȚI”

 |  18:04
Patriarhul Daniel, mesaj pentru credioncioși: ”Trebuie să fim în continuare foarte PRUDENȚI”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, i-a îndemnat luni pe credincioşii prezenţi la Sfânta Liturghie, la sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, să respecte recomandările medicale pentru a preveni infectarea cu COVID-19, potrivit Agerpres.

"Mulţumim celor care aţi venit şi aţi participat la Sfânta Liturghie. Îi felicităm pe toţi cei care poartă mască şi păstrează distanţa. În aceste zile, este foarte important să continuăm să împlinim recomandările date de medici, deoarece numărul infectărilor cu acest virus foarte viclean, care când se retrage, când revine, au crescut. De aceea, trebuie în continuare să fim foarte prudenţi", a spus Patriarhul Daniel, la finalul slujbei, potrivit basilica.ro.

Înaltul ierarh ortodox a afirmat că "sănătatea este un dar de la Dumnezeu, dar noi avem datoria să o păstrăm şi aceasta înseamnă că darul trebuie păstrat şi cultivat şi recuperat atunci când îl pierdem".

"Biserica este instituţia care se roagă cel mai mult pentru sănătatea şi mântuirea oamenilor. În general, toate rugăciunile se rezumă la această cerere: ne rugăm pentru sănătatea şi mântuirea tuturor celor care cred în Hristos, dar şi pentru sănătatea şi mântuirea tuturor oamenilor", a mai afirmat Patriarhul Daniel.

Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt sărbătoriţi împreună în calendarul creştin ortodox la 29 iunie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz