2020-07-09 04:58

Patriarhul Daniel, primul MESAJ de implicare în Campania pentru Referendum

 |  16:47
Patriarhul Daniel, primul MESAJ de implicare în Campania pentru Referendum

Adunarea Naţională Bisericească îi îndeamnă pe toţi cetăţenii ortodocşi români să participe la referendumul din 6 - 7 octombrie şi să spună 'da' clarificării textului articolului 48 din Constituţia României privind definirea căsătoriei, transmite Patriarhia Română.

Într-un comunicat transmis după Adunarea Naţională Bisericească, care a avut loc sâmbătă, Patriarhul Daniel îi îndeamnă pe români să participe la referendum şi ”să spună DA clarificării textului articolului 48 din Constituţia României privind definirea căsătoriei, adică înlocuirea expresiei confuze”, respectiv formularea "uniunea liber consimţită între soţi” să fie înlocuită cu "uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

"Prin această precizare clară şi fără echivoc, în Constituţia României, se afirmă, se apără şi se promovează familia ca instituţie umană fundamentală creată şi binecuvântată de Dumnezeu pentru creşterea şi perpetuarea umanităţii, potrivit cuvintelor Sfintei Scripturi", a mai transmis Patriarhul Daniel.

Patriarhul Daniel mai arată că participarea la referendum, în zilele de 6 şi 7 octombrie 2018, este un "act de mărturisire a credinţei în iubirea lui Dumnezeu pentru familie, un act de maximă responsabilitate pentru viitorul poporului român, precum şi un examen de maturitate spirituală pentru a alege între valori permanente şi ideologii efemere", transmite Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-29Parerea ta...

B.O.R ANEXA PSD.
29 Sep 2018

Patriarhul daniel i-a cântat fara rusine '' VREDNIC ESTE '' puscariasului draKnea in semn de recunostinta pentru banii dati de guvern din taxele si impozitele romanilor catedralei neamului psd. BOR face politica mafiei psd.
ANONIM
29 Sep 2018

Cand i a cantat,, vrednic este''Sa stii ca asta se canta doar cadrelor busericii Tie ar trebui sa ti cante ,,nazi este''
ANONIM
29 Sep 2018

Auzi? bai,, BOR ANEXA PSD'' ia dute si spala te pe dinti si fa ti o clisma ca vreau sa te f.....
@ ANONIM PLATIT XE MAFIA PSD
29 Sep 2018

Ultima tradare de tara a puscariasului draknea a fost VANZAREA LIMBII ROMANE CATRE UDMR PENTRU A SE MENTINE LA PUTERE. OUG. DATA IN CARE PROF. ROMANI NU POT PREDA IN SCOLI MAGHIARE DIN ROMANIA ESTE INALTA TRADARE SAVARSITA DE CRIMINALUL HOT draKnea. Toti analfabetii ca tine care sustin aceasta organizatie mafiota va veni vremea sa platiti. Europa nu va vrea gunoaie bolsevice . S-a vazut esecul analfabetei mincinoase la Bruxelles unde a fost tratata ca o nulitate de oficialii europeni. Ciuma rosie moare incet dar sigur. Felicitari presedintelui Iohannis pentru modul cum reprezinta Romania in exterior . Vezi comportamentul si discursul IMPECABIL DE LA O.N.U.
MARINELU
01 Oct 2018

GAOZARI DIN TOATE TARILE, UNITIVA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz