2020-08-11 17:06

Patriarhul Daniel s-a răzgândit: le cere iertare tinerilor

 |  16:39
Patriarhul Daniel s-a răzgândit: le cere iertare tinerilor

După ce mii de tineri au anunţat noi proteste pentru ziua de joi împotriva Patriarhului Daniel şi a construirii Catedralei Neamului, şeful BOR se căieşte.

"In aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovati la Clubul Colectiv din Bucuresti, pentru familiile indoliate care isi plang pe cei dragi ai lor, si pentru cei raniti care se afla in spitale, dar si in vreme de mare framantare sociala, va adresam cuvant parintesc de mangaiere si de pretuire, de pace si binecuvantare.

Ne cerem iertare daca unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lamuritoare sau au fost rastalmacite. Intelegem ca tinerii de azi doresc nu numai socializare si comuniune intre ei, ci si sa fie ascultati si incurajati in aspiratiile lor", se arata intr-un comunicat de presa intitulat "Cuvant parintesc si prietenesc pentru tineri", remis Ziare.com.

Patriarhul Daniel a aratat ca BOR ii iubeste pe toti tinerii, indiferent daca merg sau nu la biserica. Mai mult, Biserica si-a propus ca, de acum incolo, sa exprime "mai multa afectiune si intelegere pentru toti tinerii din societate".

"Biserica noastra ii iubeste pe toti tinerii, pe cei care vin la biserica si pe cei care nu vin la biserica, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie si pentru societate. Pana acum, Biserica, impreuna cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale si social-filantropice.

Acum insa dorim sa exprimam mai multa afectiune si intelegere pentru toti tinerii din societate, respectand libertatea, demnitatea si aspiratiile lor. Biserica este acum alaturi de tineri intelegand dorinta lor de innoire spirituala si morala a societatii romanesti si se roaga pentru prezentul si viitorul poporului roman, spre a trai in pace si unitate", se precizeaza in mesajul liderului religios.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-05

In legatura cu acest articol...

Patriarhul Daniel se pregăteşte să facă anunţul mult aşteptat

Patriarhul Daniel a tunat şi a fulgerat: Nu ne învăţaţi voi ce să facem!

Slujbă de pomenire a victimelor incendiului de la Colectiv, oficiată de Patriarhul Daniel

Patriarhia Română se apără: s-a dezinformat iresponsabil
Parerea ta...

DUMNEZĂU (GICU)
06 Noi 2015

”IO” I-AM ZÎS S-O FACĂ! BĂGA-L-AȘ ÎN KYZDANU MĂ-SII ”DĂ POPA DREAKULU”.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz