2019-07-18 14:20

Patriarhul DANIEL, urări pentru toţi românii cu ocazia CRĂCIUNULUI şi a ANULUI NOU

 |  13:13
Patriarhul DANIEL, urări pentru toţi românii cu ocazia CRĂCIUNULUI şi a ANULUI NOU

Patriarhul Daniel a transmis, vineri, tuturor românilor un mesaj cu ocazia sărbătorii Crăciunului, dar şi a Anului Nou, în care le urează acestora sănătate şi mântuire, pace şi bucurie.

„Sărbătoarea naşterii Domnului sau Crăciunul este sărbătoarea în care prăznuim iubirea smerită a lui Dumnezeu faţă de oameni. Dumnezeu cel veşnic trimite pe fiul său în lume ca să mântuiască lumea. Cristos Domnul se face om pământean pentru ca pe pământeni să îi ridice la viaţă veşnică cerească. Se naşte din Fecioara Maria, prin lucrarea Duhului Sfânt, ca să sfinţească umanitatea din interiorul ei. Se naşte într-o peşteră a pământului, pentru a sfinţi pământul din interiorul lui. Naşterea Mântuitorului Isus Cristos la Betleem ne arată legătura dintre cer şi pământ, dintre îngeri şi oameni”.

„Sărbătoarea naşterii Domnului este o sărbătoare a preaslăvirii lui Dumnezeu care se face om din iubire pentru oameni, pentru mântuirea lor, o sărbătoare a păcii sufleteşti, a bucuriei sau a buneivoiri între oameni. De aceea, cu prilejul sărăbătorii oferim daruri celor dragi şi celor care sunt neajutoraţi. Oferim daruri ale iubirii noastre ca răspuns la iubirea lui Dumnezeu pentru noi. Sărbătoarea Crăciunului este sărbătoarea milostivirii şi, în acelaşi timp, a bucuriei. Cel care dăruieşte semenilor săi umple sufletul său de iubirea milostivă a lui Dumnezeu”.

“Ne gândim în mod deosebit la românii din ţară, dar şi din afara ţării, românii de lângă graniţele actuale ale României, dar şi la românii din Diasporă. Îi pomenim în rugăciunile noastre şi trebuie să arătăm semne de frăţietate şi de comuniune românească. În aceste zile suntem chemaţi să îi ajutăm pe cei săraci, pe cei bătrâni, pe oamenii bolnavi, însinguraţi, neajutoraţi, să răspândim în jurul nostru pace şi bucurie din pacea şi bucuria lui Cristos”.

„Cu prilejul sărbătorii naşterii Domnului nostru Isus Cristos, Anului Nou şi Botezului Domnului, vă dorim tuturor sănătate şi mântuire, pace şi bucurie întru mulţi şi binecuvântaţi ani”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-22Parerea ta...

LEVST.
22 Dec 2017

Trancaneala-fara nicio noima- de escroc sef...
ANONIM
22 Dec 2017

Auritule ....mai este pana la slujba de crăciun.. Ai facut un act de caritate din banii tai ??? Sau din ai ..pulimii ...care donează la greu ptr aurirea ta ...oare nu iti este susine sa te vaiti ca patriarhal este prea mica ??? Nu cumva te.ai îngrășat ca ....unul ce se sacrifică de crăciun??
LEVST.
22 Dec 2017

aratarea din poza ar face bani buni daca ar aparea in videoclipurile glam-rock(Sweet, Alice Cooper, etc.),dar -pana una -alta- daca tot s-au interzis animalele la circ, poate fi folosit pe post de maimutoi imbracat, insa , inainte, trebuie putin dresaj, sa nu muste... La fel, ced ca un grafician bun, pe computer, ar putea face bani daca l-ar despuia pe individ si de barba si de recuzita exhibitionismului total, si l-ar arata imbracat in zeghe, tragand de hardaul puscariei...Pentru ca daca ar exista un singur procuror demn de titlu, in Romania, ar sapa putin pe sub "odajdiile sfinte" ale fariseului si ar descoperi fraude inimaginabile, asa ca-l poate trimite la ocna...Si asa ar trebui vazut de oameni, " reprezentatntul" lui dumnezeu pe pamant, facand cea ce trebuie sa faca, conform cu adevarata sa constinta, cea bine ascunsa sub palavrageli non-sens...Deocamdata este lasat in pace, face "orientation" cu popimea, pentru a-I trimite prin tara, la milogit de oua, carnati, sunci, jumari si tot ce se poate...Vorba Bibliei:"Toate sunt bune, daca se iau cu multamire"...Iar "multamirea" lor este deplina, stiind ca le iau pe gratis, chiar daca niste copilasi se vor duce la culcare, flamanzi...
LEVST.
03 Ian 2018

"URARI" ?, mai degraba "URA", impotriva romanilor, ura si dispret dovedite,banditul (intruchiparea pamanteasca a Satanei) a spurcat catedrala care trebuia sa fie a intregului neam, a spurcat-o comandandu-i clopotul la o alta confesiune si -mai mult- in afara tarii...Iar toate astea doar pentru a-si arata explict ura si dispretul fata de romani(satisfactia deplina a Satanei ca nici macar nu poate fi pedepsit), si-desigur- de a mai scurge in proprile buzunare, macar 15-20 de mii de euro, nemernicul a facut mii de astfel de faradelegi, chiar daca la scale mai mici...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray