2020-02-29 03:18

Coloană de trei kilometri pe A1, în judeţul Giurgiu

 |  17:27
Coloană de trei kilometri pe A1, în judeţul Giurgiu

Lucrările de la podul peste Argeş – Căscioarele (jud. Giurgiu) determină îngreunarea traficului în zonă, astfel că, duminică după-amiază, acolo s-a format o coloană de trei kilometri, traficul desfăşurându-se pe o singură bandă, conform Centrului Infotrafic.

Potrivit sursei citate, pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş (Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ trei kilometri.

INFOTRAFIC indică rute alternative pentru şoferi:

Pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) - DJ 401A - Găiseni - Potlogi - DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

Pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) - DN 61 - Crevedia Mare - DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin-Vale). De asemenea, între kilometrii 70 şi 120, circulaţia pe autostradă se desfăşoară în condiţiile unui carosabil umed, fiind semnalată ploaie măruntă.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile concrete de trafic şi de drum şi să crească distanţa de siguranţă între vehicule.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine