2020-01-26 00:39

Pe cine dă VINA Petre Daea pentru PESTA PORCINĂ: ”Pe el să-l întrebați de informările SRI”

 |  21:30
Pe cine dă VINA Petre Daea pentru PESTA PORCINĂ: ”Pe el să-l întrebați de informările SRI”

După ce SRI a dezvăluit că a transmis 132 de informări pe tema pestei porcine din 2016 încoace, ministrul Agriculturii dă vina pe Dacian Cioloş. Pentru că era premier la acea vreme. Pe de altă parte, Petre Daea este ministrul Agriculturii de mai bine de un an.

”Reporter: Din cele 132 de informări ale SRI, câte au ajuns la dvs?

Petre Daea: Dvs aţi pus o întrebare foarte bună, dar trebuie să i-o puneţi ministrului de atunci şi premierului de atunci. În 2016 dacă îmi aduc aminte era domnul Cioloş, chiar vă rog să îl întrebaţi pe dumnealui. Eu am aflat din momentul în care m-am aşezat pe scaunul de ministru.

Nu ne oprim cu creşterea porcului aici, trecem prin acest moment greu, cum de altminteri trece o parte însemnată de lume, pentru că Europa are, iată, Europa are această molimă, a apărut şi în China, este de mult în Rusia, Belarus, o serie întreagă de state care au fost măturate de această molimă.

Trebuie să dăm bani pentru cercetare, CE va aloca anul viitor bani pentru cercetare, pentru a cerceta această boală, dar până atunci noi să luăm măsurile necesare de a opri înaintarea acestui virus şi evident să avem şi despăgubirile cuvenite pentru cei afectaţi” transmite Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-14Parerea ta...

MARGINEAN L
15 Sep 2018

Pe cine sa intrebi daca Julien era cu spirala la Poiana largului El avea preocupari spirituale si de urinologie
BOLSEVICII CRIMINALI
15 Sep 2018

De la preluarea guverarii din noiembrie 2016 organizatia mafiota psd s-a ocupat un an si jumatate de salvarea de la puscarie a cosei nostra psd-alde in loc sa se ocupe de pesta porcina africana. Bolsevicul daea lingea branza prin targuri iar pesta era la granita cu Ukraina. Sa raspunda daea pentru distrugerea complexelor de porci si sa mearga impreuna cu porkarul draknea LA PUSCARIE. CRIMA ORGANIZATA PSD A UCIS 59 DE COPII DE RUJEOLA SI ALTE MII SUNT IN PERICOL. MAFIA PSD-ALDE UCIDE SI VIITORUL NATIEI ROMANE PRIN INCOMPETENTA SI DISPRET FATA DE FAMILIILE ACELOR COPII.
ANONIM
15 Sep 2018

SA dea Dumnezeu ca voi nazistii hoti si mincinosisa crapati
AI DISTRUS TARA
15 Sep 2018

DEGEABA PALARIA E ROTUNDA , ATITA TIMP CIT STA PE UN CAP PATRAT .... DE PESTA DRAGNEA
ANONIM
16 Sep 2018

Opinați că la Ministerul Agriculturii ar putea să dețină și studii despre "demografia porcină", după crotalierea impusă prin lege a acestor efective animaliere ?
# ,, AUșVIţ "
16 Sep 2018

Cine se scuză se ACUZĂ ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine