2020-06-05 00:34

Pericol uriaș de explozie: butelii și tuburi GPL, într-o casă cuprinsă de flăcări

 |  21:57
Pericol uriaș de explozie: butelii și tuburi GPL, într-o casă cuprinsă de flăcări

Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă din localitatea Milcovățu – jud. Giurgiu, iar pompierii au reușit să stingă focul după mai bine de patru ore. În casă eau butelii și tuburi GPL.

Luni, în jurul orei 14:00, pompierii de la ISU Giurgiu erau solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un imobil parter+etaj, în localitatea Milcovăţu.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi Gărzii de Intervenţie Mihăileşti cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă Smurd. De asemenea, la faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai SVSU Letca Noua.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri, s-a constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat, la nivelul locuinţei şi în curtea acesteia, pe o suprafaţă de aproximativ 350 mp.

Peste patru ore a durat intervenţia, aceasta fiind una delicată în care a existat pericol de explozie din cauza a patru tuburi GPL şi a unei butelii care au fost găsite în interiorul casei şi au fost scoase imediat de către echipajele de pompieri.

În urma incendiului au ars casa în întregime şi bunurile aferente acesteia: mobilier, textile, documentele personale, electronice şi electrocasnice.

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise – anunță pompierii giurgiuveni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine