2020-05-29 04:39

Peste 10.000 de români au ales Roma, Lisabona şi Cipru pentru vacanţa de 1 mai

 |  21:01
Peste 10.000 de români au ales Roma, Lisabona şi Cipru pentru vacanţa de 1 mai

Valentina Grigore

Profitând de faptul că data de 1 mai pică într-o vineri, românii şi-au făcut deja planurile pentru un weekend prelungit. Potrivit unei firme de turism, peste 10.000 de români vor petrece anul acesta minivacanţă de 1 mai în străinătate, cu 10% mai mult decât anul trecut, staţiunile de pe litoral şi city break-urile fiind cele mai căutate.

Deşi majoritatea turiştilor aleg Bulgaria sau vacanţele sub 100 de euro, se remarcă în ultimii ani o nouă categorie de turişti care caută să îmbine city break-urile cu litoralul la un preţ mult mai mic decât în plin sezon.

„Vacanţă de 1 mai se planifică de cele mai multe ori cu câteva săptămâni înainte şi ofertele se selectează după preţ în primul rând. Dacă oferim tarife cu 30% mai mici decât în plin sezon, românii sunt tentaţi să renunţe la Bulgaria, în favoarea unor oferte mai atractive, chiar dacă ceva mai scumpe. Anul acesta am vândut foarte bine sejururile în Roma, Lisabona şi Cipru, în ultimele două putându-se face şi plajă pentru că şi vremea va permite. Pentru o astfel de vacanţă, bugetul ajunge în jur de 500 de euro de persoană”, explica Daniela Dumitrica, Director Marketing Paralela 45.

Oferte pentru circuit

Un circuit de 5 zile în Roma, transport cu avionul, transfer şi cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, însoţitor de grup şi tur ajunge la 389 euro, fără taxe de aeroport incluse. Preţul pachetului este cu aproximativ 25% mai mic decât în plin sezon.

Circuitul la Lisabona include 3 nopţi de cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transport cu avionul şi transfer, tur de oraş de jumătate de zi cu autocar şi ghid local în Lisabona precum şi însoţitor român de grup totul la preţul de 420 euro, redus de la 455 euro. Taxele de aeroport nu sunt incluse. În Cipru ofertele pornesc de la 395 euro pentru un sejur de 7 nopţi cu demipensiune, transport cu avionul şi transfer. Taxele de aeroport nu sunt incluse în tarif.

Parada Florilor din Amsterdam

Alte circuite ocupate în proporţie de 90% până acum sunt cele în Amsterdam, Helsinki şi Sankt Petersburg. Cu 395 de euro, românii pot vedea Parada Florilor la Amsterdam, lanurile de lalele şi oraşul contrastelor. Pachetul include 4 nopţi de cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun, transport avion, transfer şi însoţitor. De ofertă specială beneficieaza şi circuitul la Helsinki şi Sankt Petersburg la preţul de 740 de euro şi include 6 nopţi cazare cu mic dejun la hoteluri de 4 stele, intrări la obiective turistice şi transfer cu avionul, precum şi însoţitor de grup român.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine