2020-08-04 21:14

Peste 200.000 turişti pe litoralul românesc. Cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului

 |  10:56
Peste 200.000 turişti pe litoralul românesc. Cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului

Peste 200.000 de turişti îşi petrec sfârşitul de săptămână pe litoralul românesc, înregistrându-se astfel cel mai aglomerat weekend de la începutul sezonului. În staţiunea Mamaia, hotelierii nu mai au nicio cameră liberă.

Sâmbătă dimineaţa, la ora 10.00, plaja era deja foarte aglomerată, iar şezlongurile s-au ocupat aproape în totalitate. La această oră în termometre se înregistrează temperatura de 28 grade Celsius.

Patronii teraselor și barurilor de pe plajă s-au pregătit pentru valul de turişti şi s-au aprovizionat din timp cu băuturi şi răcoritoare. De asemenea, turiştii sunt invitaţi seara la carnaval și la o prezentare de modă, potrivit Digi 24. Pe scena din centrul stațiunii Mamaia vor defila copii cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani, ei fiind îmbrăcaţi în creaţii ale unor branduri renumite româneşti şi internaţionale.

Potrivit unei estimări a Federației Patronatelor din Turismul Românesc, veniturile patronilor vor creşte considerabil, având în vedere că turiştii cheltuie numai pe mâncare peste 1,5 milioane de euro zilnic. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz