2020-01-29 05:31

Petiţie online pentru susţinerea profesorului Nicolae Souca, acuzat că ar lovi elevii

 |  12:25
Petiţie online pentru susţinerea profesorului Nicolae Souca, acuzat că ar lovi elevii

Mai mulţi actuali şi foşti elevi ai lui Nicolae Souca, profesor la un colegiu din Braşov, acuzat de unii elevi că i-ar lovi, au lansat o petiţie online pentru susţinerea dascălului. Până acum, petiţia a adunat aproape 600 de semnături.

De asemenea, foştii elevi ai profesorului Nicolae Souca de la Colegiul Naţional de Ştiinţe ale Naturii ”Emil Racoviţă” Braşov au înfiinţat pe Facebook pagina "Şi noi am fost elevii prof. Souca".

Printre foştii elevi care au postat mesaje de susţinere se numără şi directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, dr. Dan Grigorescu.

"Domnului Profesor Souca, cu dragoste! Fruntea sus, domnule profesor! Nu vă daţi seama cât bine v-au făcut reclamantele? Câte elogii la final de carieră... Şi sunt exprimate cât sunteţi în viaţă! Nu mulţi dascăli dedicaţi au avut parte de o astfel de recunoaştere a valorii. Iar dacă, dezamăgit de cele întâmplate, aţi avea de gând să nu vă apăraţi, nu uitaţi: Nu există «nu ştiu, nu pot, lasă că merge şi aşa...» E momentul să vă urmaţi această credinţă! Aşa că, încă o dată, fruntea sus!", a precizat dr. Dan Grigorescu.

"Pentru mine sunteţi o adevarata legendă domnu diriginte Nicolae Souca…. Vă mulţumesc din suflet că am avut deosebita onoare de a vă cunoaşte", a scris un fost elev din promoţia 1993.

"Ceea ce conteaza este ca numele dumneavoastra este viu in memoria si mai ales in inima mea. Mi-ati fost profesor, am terminat in '89 profil chimie-biologie. Am sa va multumesc toata viata pentru educatia primita! Acum traiesc intr-o alta tara unde am indraznit s-o iau de la capat: alta limba, inca 4 ani de universitate, interviuri, supliniri... Acum sunt profesoara", scrie o altă fostă elevă a profesorului Souca.

Profesorul Nicolae Souca le-a mulţumit tuturor celor care nu l-au uitat şi îl susţin.

"Mă bucur că nu m-aţi uitat şi sunteţi alături de mine, aşa cum am fost şi eu alături de voi cândva... Oameni adevăraţi au fost şi mai sunt încă. Mii de mulţumiri", a scris profesorul.

Mai mulţi foşti elevi ai profesorului au lansat şi o petiţie online – "Petiţie pentru susţinerea unui profesor bun", care a strâns aproape 600 de semnături.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-31

In legatura cu acest articol...

Profesor de chimie din Braşov, acuzat că loveşte elevii şi le vorbeşte urât
Parerea ta...

ION CREANGA
01 Feb 2016

E timpul dărâmării valorilor de către nulități, parveniți.....nu va lăsați domnule profesor!!!!!!!nonvalorilor fugiți!!! încă îl avem pe dom...... PROFESOR CU DRAGOSTE!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine