2020-05-29 04:19

Pirotehniştii ISU Dobrogea au ridicat patru proiectile rămase neexplodate din timpul conflictelor militare

 |  12:26
Pirotehniştii ISU Dobrogea au ridicat patru proiectile rămase neexplodate din timpul conflictelor militare

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa au ridicat, marţi, patru proiectile rămase neexplodate şi mai multe cartuşe din timpul conflictelor militare de la mijlocul secolului 20.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" au precizat că un sătean din comuna Vadu a găsit patru elementele de muniţie, transmite Mediafax.

Membrii echipei pirotehnice a ISU "Dobrogea" au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au ridicat cele patru proiectile de artilerie.

Un echipaj pirotehnic al ISU Constanţa a fost solicitat să intervină, marţi, şi în localitatea Agigea, unde un bărbat a descoperit câteva elemente de muniţie. Specialiştii au identificat 84 de cartuşe de infanterie calibru 5,6 milimetri şi şase tuburi de cartuş calibru 5,6 milimetri.

Toată muniţia găsită a fost ridicată, urmând a fi distrusă.

Reprezentanţii ISU Constanţa atrag atenţia cetăţenilor că, în momentul descoperirii unor elemente de muniţie neexplodată, aceştia trebuie să solicite ajutorul organelor abilitate. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine