2020-02-19 11:40

Plata TAXEI de pod de la Fetești și a ROVINIETEI va fi din nou ÎNTRERUPTĂ în noaptea de joi spre vineri

 |  17:05
Plata TAXEI de pod de la Fetești și a ROVINIETEI va fi din nou ÎNTRERUPTĂ în noaptea de joi spre vineri

După iureșul provocat de Liviu Dragnea la finalul minivacanței de 1 Mai, când plata taxei de pod de la Fetești nu a putut fi achitată de miile de turiști din cauza unor probleme ale operatorului de telefonie mobilă prin care se efectua plata, iată că în noaptea de joi spre vineri, șoferii care tranzitează din nou drumul spre mare, dar și cei care au nevoie de roviniete, se vor lovi de aceeași problemă. De data aceasta nu mai e vinovat operatorul de telefonie mobilă, ci chiar CNAIR.

În intervalul orar 01.00 - 04.00, este posibil ca sistemul de emitere a rovinietelor şi taxelor de pod să fie îngreunat/întrerupt, ca urmare a unor lucrări de mentenanţă, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CNAIR anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 4 mai 2018 se poate realiza până cel târziu la ora 24.00 a zilei următoare.

De asemenea, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 4 mai 2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24.00 a zilei respective.

Foto: trafictube.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-03

In legatura cu acest articol...

Dragnea TUNĂ și FULGERĂ de 1 Mai: ”Este inadmisibil!”

Dragnea, SELFIE și dialog cu prietenii pe Facebook: ”Eu dictez și Irina postează mesajele...”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine