2019-08-19 05:46

Ploaia a produs din nou HAOS în traficul din Capitală

 |  11:45
Ploaia a produs din nou HAOS în traficul din Capitală

O ploaie care nu a durat foarte mult a produs din nou haos pe străzile din București. Cei care au ales să plece joi dimineață la job cu transportul în comun de suprafață au fost cei mai afectați, deoarece RATB-ul au fost cel mai afectat, multe troileibuze, autobuze și tramvaie au rămas minute bune blocate din cauza penelor de curent şi acumulării impresionante de apă.

Potrivit Brigăzii Rutiere, citate de News.ro, au existat acumulări de apă pe străzile Răcari şi Constantin Ştefan nr. 28, pe Calea Călăraşilor în zona Halei Traian şi pe Bd. Camil Ressu, în zona pieţei Râmnicu Sărat din Sectorul 3, pe Bd. Tineretului, Şos. Olteniţei / Str. Vultureni, Şos. Mihai Bravu / Calea Văcăreşti (Pod Abator), Calea Şerban Vodă / Bd. Gheorghe Şincai şi un subsol de bloc inundat pe Şos. Olteniţei nr. 103 din Sectorul 4.

În Sectorul 5 au fost probleme pe Str. Pucheni (sensul dinspre Confort Urban către zona târgului), Str. Teiuş (ambele sensuri de circulaţie), Str. Bega, Str. Sf. Ana şi Str. Garoafei / Str. Iaşi, iar în Sectorul 6, în zona Pod Grozăveşti şi Str. Intrarea Pătrarului / Str. Poiana Lacului.

De asemenea, pompierii au fost nevoiţi să intervină pentru extragerea apei din locuinţe pe Aleea Giurgeni din Sectorul 3, unde apa are 20-30 de centimetri la nivelul carosabilului, precum şi pe Strada Feteşti.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, a fost inundat şi bd. Tineretului, în faţa Palatului Copiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray