2020-07-10 10:54

PNL susține că "este greu să porți mască la 40 de grade", dar dă AMENZI oamenilor care nu le poartă

 |  20:41
PNL susține că "este greu să porți mască la 40 de grade", dar dă AMENZI oamenilor care nu le poartă

Polițiștii din București au dat 20 de amenzi în noaptea de sâmbătă spre duminică bucureștenilor prinși că nu poartă mască de protecție în spaţii publice închise, spaţii comerciale şi la locul de muncă. Pe de alta parte, liberalii din Iași, în frunte cu un ministru, au ținut o ședință de partid cu peste 100 de oameni (foto), în care nu au purtat măști de protecție. Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a declarat, citat de news.ro, că „e greu să ai mască la 40 de grade”.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

În cadrul reuniunii au fost validaţi candidaţii PNL la primăriile a 70 de localităţi din judeţ, din totalul celor 98, pe listă figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului. Totodată, Chirica a fost desemnat prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi.

El a precizat că liberalii au discutat despre organizarea campaniei electorale a liberalilor. Potrivit lui Alexe, ţinta PNL nu este doar să câştige Primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean, ci şi să obţină majoritatea în cele două instituţii.

Pe de alta parte, cetatenii de rand sunt amendati daca nu poarta masca.

Poliția Capitalei a anunțat, duminică, faptul că razia a vizat 146 societăți comerciale din București, iar echipele mixte de control au dat 60 de amenzi în valoare de 86.800 de lei, potrivit Mediafax.

Dintre acestea, 29 de amenzi în valoare de 56.400 de lei au fost date pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„Echipele de control au sancționat operatorii economici care nu au organizat activitatea în aer liber sau nu au asigurat la intrare triajul epidemiologic şi dezinfectarea obligatorie a mâinilor, atât pentru personalul propriu cât şi pentru vizitatori”, au precizat polițiștii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
28 Iun 2020

asa este ieri umblau echipe mixte de Jandarmerie si Politie ca sa vada cine umbla fara masti prin magazine
VIOREL
28 Iun 2020

Jigodiilor,sunteti iresponsabili...cei ce scrieti articole de acest fel.
O PARERE
29 Iun 2020

Politicienii trebuie sa fie primii care sa dea exemple bune si corecte. Dar avem politicieni niste neislpraviti, niste martoage ce se cred cai de rasa. Si 50 grade C daca erau, trebuia sa aibe masaca de protectie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz