2019-12-14 13:06

Poliţia de Frontieră: Peste 350 de imigranți au încercat să intre în țară pe la frontiera verde

 |  13:23
Poliţia de Frontieră: Peste 350 de imigranți au încercat să intre în țară pe la frontiera verde

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că polițiștii de frontieră au depistat, de la începutul anului până în prezent, peste 350 de imigranți care au încercat să intre ilegal în țară pe la frontiera verde.

Potrivit sursei citate, au fost contactate autoritățile de frontieră ale statului vecin în vederea cercetării în comun a evenimentelor și punerii în aplicare a acordului de readmisie.

IGPF a mai precizat că, din luna august, la Poliția de Frontieră Timișoara s-a pus în aplicare planul de menținere și asigurare a unui grad sporit de securizare a frontierei de stat în zona de sud-vest a României în scopul contracarării și combaterii fenomenului migraționist.

„Polițiștii de frontieră desfășoară misiuni comune cu 50 de lucrători din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș și Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara, precum și cu lucrători de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Aceştia beneficiază și de sprijinul a 22 de echipe canine, cu 24 de instructori, de la Centrul Chinologic Sibiu, care execută misiuni de supraveghere și intervenție în zona de competență a Sectoarelor Poliției de Frontieră Moravița, Deta, Cruceni și Jimbolia, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte”, se arată în comunicatul IGPF. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray