2019-11-12 21:34

Poliția face ANGAJĂRI. Sute de posturi, scoase la CONCURS, iată condițiile

 |  00:05
Poliția face ANGAJĂRI. Sute de posturi, scoase la CONCURS, iată condițiile

Poliţia Română a scos la concurs 290 de posturi prin încadrare directă, posturi care sunt disponibile în mai multe domenii. Înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până în 22 ianuarie.

Poliţia Română anunţă că persoanele care îşi doresc o carieră în instituţie se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi, prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităţilor de poliţie care au scos posturile la concurs, până în  22 ianuarie.  

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.    

Din totalul acestora, 289 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupat prin reîncadrare. Posturile scoase la concurs sunt atât de ofiţer (219), cât şi de agent (18+1 reîncadrare) şi personal contractual (52).   

Astfel, sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigaţii criminale, economic, combaterea criminalităţii organizate, comunicare şi relaţii publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenţii şi acţiuni speciale, cazier judiciar, statistică şi evidenţă operativă, poliţie rutieră, psihologie.  

Pentru a putea participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească toate condiţiile legale specificate în anunţ, precum şi cerinţele specifice pentru fiecare post.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-16Parerea ta...

ANONIM
17 Ian 2019

În condițiile scăderii infracționalității și a unor cheltuieli bugetare dificil de finanțat , după cum susțin guvernanții ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray