2019-11-21 03:46

Poliţia, în alertă în Dristor. Înghesuială la deschiderea mall-ului Park Lake

 |  19:28
Poliţia, în alertă în Dristor. Înghesuială la deschiderea mall-ului Park Lake

Încă de la 7:00 dimineaţa, zona Dristor era înţesată de poliţie. Previziunile s-au adeverit. Bucureştenii au luat cu asalt noul mall ParkLake în speranţa că vor găsi promoţii atractive. Acesta este cel de-al cincilea mall deschis în Capitală, cu 165 de magazine deschise. Pe şantierul Parklake, o investiţie de 180 de milioane de euro, au lucrat circa 1.500 de oameni.

La ora 10:00 bucureştenii au dat năvală în hipermarket cu speranţa că vor găsi produse mai ieftine şi că vor primi cadouri din partea firmelor.

Dezvoltatorul şi operatorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra, care deţine în România proiectul River Mall din Râmnicu-Vâlcea, inaugurează astăzi mallul ParkLake din cartierul bucureştean Titan cu circa 165 de magazine deschise din cele peste 200 programate, restul retailerilor urmând a deschide unităţile treptat. Portughezii, care au lucrat la acest proiect în parteneriat cu irlandezii de la Caelum Development, au reuşit să închirieze circa 95% din suprafaţa comercială de 70.000 mp disponibilă şi intenţionează să închirieze integral mallul în următoarele 3-5 luni. Spaţiile rămase goale sunt de dimensiuni mici. ParkLake este al cincilea mall ca mărime a suprafeţei de vânzare după BăneasaShoppingCity, SunPlaza, AFI Palace Cotroceni şi Mega Mall şi al 17-lea centru comercial din Bucureşti. Dezvoltatorii estimează că numărul de vizitatori ai centrului comercial va depăşi 10 milioane în primul an de funcţionare şi spun că se aşteaptă să depăşească rezultatele concurentului direct Mega Mall din Pantelimon. Costul de dezvoltare al ParkLake a fost de 180 milioane de euro. Lucrările la proiect au durat în total doi ani şi jumătate. Construcţia a fost asigurată de compania austriacă Strabag, care a realizat şi Promenada Mall din Bucureşti. În toamna lui 2014, retailerul francez Carrefour a cumpărat 12.000 mp din Park Lake, spaţiu în care a deschis al 11-lea hipermarket din Bucureşti şi al 30-lea din ţară.

"Suntem entuziasmaţi ca Park Lake va reprezenta o nouă experienşă din perspectiva cumpărăturilor, a agrementului, dar şi a sportului şi relaxării”, spunea cu o zi înainte de deschidere David Sharkey, CEO Caelum Development.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray