2020-07-15 13:38

Poliţist de frontieră, găsit împuşcat în cap. Acesta fusese avizat psihologic

 |  11:58
Poliţist de frontieră, găsit împuşcat în cap. Acesta fusese avizat psihologic

Purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Cristina Onofrei, a declarat luni, că polițistul de frontieră găsit împușcat în cap în autoturismul propriu nu era identificat cu probleme psihologice, el fiind avizat psihologic.

„Bărbatul lucra în cadrul ITPF Giurgiu din anul 1984 și în toată această perioadă până acum nu avusese abateri disciplinare sau de altă natură, fusese avizat psihologic în anul 2014 și nu era identificat cu probleme psihologice', a declarat Cristina Onofrei, pentru Agerpres.

Polițiștii împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări pentru moarte suspectă după ce un polițist de frontieră în vârstă de 52 de ani a fost găsit împușcat în cap.

Martorii au precizat că operaţiunile de căutare au început după ce polițistul își luase în primire arma din dotare la intrarea în post și a spus unui coleg că trece pe acasă să își ia niște medicamente. În condiţiile în care a întârziat mai mult de o jumătate de oră, colegii au sesizat absența lui la 112.

„Cadavrul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Giurgiu în vederea efectuării necropsiei, cercetările sunt pentru moarte suspectă și se ia în calcul varianta sinuciderii, dar acest lucru va fi stabilit în urma expertizei medico-criminalistice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz