2019-08-18 07:55

Polițiști, ascunși noaptea în BISERICI pentru a prinde hoții

 |  20:26
Polițiști, ascunși noaptea în BISERICI pentru a prinde hoții

Măsură bizară luată de conducerea Poliției municipiului Constanța. După ce două lăcașuri de cult din oraș a fost călcate de hoți la doar câteva zile distanță, comisarul șef Tudorel Dogaru a dat ordin ca în fiecare biserică să fie închis pe timp de noapte câte un polițist, pentru a prinde eventualii hoți.

„Planul de acțiune” al lui Dogaru arată că polițiștii de la toate secțiile de poliție, atât de la ordine publică, cât și de la investigații criminale, în intervalul 22:00 – 07:00, să fie repartizați câte UNUL, în fiecare lăcaș de cult de pe raza orașului.

Acțiunea a fost însă un eșec, dar a stârnit nemulțumirea agenților de poliție.

Europol a depus o sesizare la șeful IGP și la Corpul de Control a ministrului de Interne, cerând să se verifice dacă șeful Poliției municipiului Constanța a procedat regulamentar.

“Vorbim de aproximativ 50 de lăcașe de cult în care a fost închis, la propriu, câte un polițist. Doar el și Dumnezeu, într-o comuniune ce a durat 9 ore, timp în care a avut ocazia unică de a fi în dialog cu divinitatea. Cu excepția Secției 2 Poliție, unde colegii au sesizat reprezentanții Filialei Constanța a Sindicatului Polițiștilor Europeni EUROPOL, și unde au fost planificați câte doi polițiști, la toate celelalte secții, polițiștii au fost carne de tun.

(...)Este inadmisibil să planifici câte un polițist în serviciu, să îl închizi într-o biserică, și să aștepte ca hoții să dea buzna peste el”, se arată în mesajul Sindicatului EUROPOL, scrie vocea.biz.

Conducerea IPJ Constanța nu a dorit să comenteze acuzațiile aduse de sindicaliști.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray