2020-02-18 21:11

Poliţişti locali, reclamaţi la IPJ Dâmboviţa pentru purtare abuzivă şi distrugere

 |  11:56
Poliţişti locali, reclamaţi la IPJ Dâmboviţa pentru purtare abuzivă şi distrugere

Şase angajaţi ai Poliţiei Locale Târgovişte au fost reclamaţi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, ei fiind acuzaţi de către doi tineri de purtare abuzivă şi distrugere.

IPJ Dâmboviţa a precizat că poliţiştii din cadrul acestei instituţii au primit, joi seară, o plângere în care doi tineri reclamă comportamentul abuziv al unei echipe formate din şase poliţişti de la Poliţia Locală Târgovişte.

Potrivit reclamaţiei depuse la IPJ Dâmboviţa, cei doi tineri se aflau, joi seară, în parcul "Norocel" din municipiul Târgovişte, în momentul în care o patrulă formată din şase poliţişti locali a venit la ei şi le-a cerut să se legitimeze. Unul dintre tineri a scos telefonul mobil şi a vrut să înregistreze operaţiunea de legitimare, când unul dintre poliţiştii locali l-a lovit peste mâna cu care ţinea telefonul, aparatul căzând şi fiind avariat.

Tinerii susţin că poliţiştii locali ar fi avut un comportament necorespunzător, devenind recalcitranţi.

În urma sesizării primite, IPJ Dâmboviţa a deschis un dosar penal şi face cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine