2020-05-31 14:21

Poliţistul Bogdan Gigină, înmormântat vineri la cimitirul Ghencea III, cu onoruri militare

 |  08:49
Poliţistul Bogdan Gigină, înmormântat vineri la cimitirul Ghencea III, cu onoruri militare

Poliţistul Bogdan Gigină, care a murit în misiune, va fi înmormântat vineri la cimitirul Ghencea III, cu onoruri militare. Agentul de politie, care a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă din Capitală, a fost avansat în grad, la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea, transmite b1.ro.

Poliţistul Bogdan Gigină, înmormântat vineri la cimitirul Ghencea III, cu onoruri militare
zoom

La cimitirul Ghencea III a fost înhumat, în luna august, şi poliţistul Gheorghe Ionescu, ucis cu maşina de omul de afaceri turc Abdullah Atas.

Ministerul de Interne (MAI) a anunţat că va suporta toate cheltuielile pentru înmormântarea poliţistului Bogdan Gigină.

Potrivit unor surse, citate de b1.ro., rudele agetului vor primi despăgubiri în valoare de 20.000 de euro.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul poliţiştului care şi-a pierdut viaţa după ce a cpzut cu motocicleta într-o groapă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23

In legatura cu acest articol...

Ce spune PRIMUL martor care a ajuns lângă polițistul Gigină este RELEVANT și CUTREMURĂTOR
Parerea ta...

TICU
23 Oct 2015

Înainte de orice discuţie trebuie stabilită distanţa la care au fost amplasate semnele de avertizare faţă de gropi. Din filmare rezultă că ceva semne erau în faţa grilajului la cca un metru. Cu siguranţă, dacă acestea erau luminoase şi amplasate la 50-100 de metri înainte de groapă, accidentul putea fi evitat. În toată lumea lucrările de pe străzi sunt averizate cu multe zeci de metri înainte, iar pe autostrăzi cu sute de metri, numai la noi muncitorii pun tringhiul (dacă îl pun şi pe acesta) pe marginea gropii.
CETATEAN
23 Oct 2015

Alo inspectoratul in constructi ; Cit beton sa turnat si cit asfalt este pus pe carosabil ?
ANONIM
23 Oct 2015

BLOCUL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE format din sindicate, asociatii, federatii, ong-uri, presa, etc. cere URGENT DEMISIA semidoctului si impostorului IZMENAR pretins ACADEMICIAN din toate functiile publice si solicita totodata CERCETAREA de catre autoritatile competente a FAPTELOR sale INFRACTIONALE deosebit de grave SI A CELOR comise de catre cei din MAFIA LUI ,incepand cu mineriadele din 1990. SUNT DOVEZI CLARE CA acesta A PRODUS PREJUDICII GRAVE atat PRESTIGIULUI ROMANIEI cat si ARMATEI, M.A.I., POLITIEI, STIINTEI ROMANESTI, SCOLII ROMANESTI, ECONOMIEI NATIONALE, SISTEMULUI POLITIC din Ro si mai ales SECURITATII NATIONALE. Romania este CAPTURATA de MAFIOTI ca el si trebuei salvata!
BIBICU
24 Oct 2015

Oameni buni, vă anunțăm oficial mușamalizarea dosarului care-l putea inculpa pe jegul de Oprea. Informațiile au fost secretizate! Miercuri, 21 octombrie, printr-o ordonanţă de urgenţă publicată în Monitorul Oficial, nr. 785, Guvernul Ponta a modificat legea SPP şi dă dreptul la protecţie şi pentru preşedinţii partidelor parlamentare, adică și pentru preşedintele UNPR Gabriel Oprea, cel care până acum beneficia ilegal de coloană oficială. Conform ordonanței de urgență publicată în Monitorul Oficial, informațiile despre SPP sunt SECRET DE STAT. Este o altă modificare CHEIE făcută la legea de funcționare a SPP. Deci, în caz de accident la deplasarea unui lider politic cu protecția SPP, informațiile NU pot fi transmise organelor judiciare fiind SECRET DE STAT. ATENȚIE! Ordonanța fusese anterior aprobată în CSAT, deci are și acordul președintelui Klaus Iohannis. Ordonanța de urgență este semnată de premierul penal Victor Ponta și de toți șefii serviciilor secrete. NU este semnată de vicepremierul și ministrul de interne Gabriel Oprea, ci de secretarul de stat Ilie Botoș, fost procuror general al României. MAI SEMNEAZĂ în ordine: Ion Moraru (secretar general al Guvernului), Mircea Dușa (ministrul apărării naționale), Eduard Raul Helwig (șeful SRI), Mihai Răzvan Ungureanu (șeful SIE), Lucian Silviu Pahonțu (șeful SPP), Marcel Opriș (șeful STS), Marius Petrescu (șeful ORNISS) și alții, printre care ministrul finanțelor, Orlando Teodorovici. Greu de crezut că șefii serviciilor secrete NU știau de accidentul petrecut cu o seară înainte cu coloana oficială la care NU avea dreptul Gabriel Oprea. În acest caz avem de-a face cu infracțiunea de favorizare a infractorului. Surse au precizat pentru Flux24. că ideea acestei modificări a legii a aparținut vicepremierului Gabriel Oprea, speriat după primul accident din septembrie când un alt politișt a fost rănit. Atun
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine