2020-08-11 16:32

Poliţistul mort, decorat de preşedintele Iohannis

 |  09:19
Poliţistul mort, decorat de preşedintele Iohannis

Preşedintele a luat decizia de a-l decora pe poliţistul ucis de milionarul turc la propunere Ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Conform comunicatului emis de Administraţia Prezidenţială, „Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu. Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru devotamentul şi profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-şi datoria cu preţul sacrificiului suprem, Președintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler subinspectorului de poliţie Gheorghe Ionescu.”

De asemenea, polițistul Gheorghe Ionescu a fost înaintat în gradul de subinspector de poliție post-mortem și va fi înmormântat cu onoruri militare.  Soția sa va primi un ajutor de 20 de mii de euro și va fi angajată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-22Parerea ta...

ANONIM
22 Aug 2015

DUMNEZEU SA- L ODIHNEASCA in PACE pe curajosul Gheorghe Ionescu . Este o victima a sistemului TICALOSIT in care TRAIESTE poporul roman cat a mai ramas din el.
SYKTYR
22 Aug 2015

SYKTYR, BRE KOKALAR! CE CAUTA BOU PULIȚAI IN FAȚA MAȘINA? DACA ȘOFER MORT INFARCT? DACA MAȘINA DEFECT FRINA? KRETYNY NU AȘA SA PROCEDEAZA IN ȚARA CIVILIZAT. KRETYN PULIȚAOI FACEA BALET FACEAM PI TIGRU. SYKTYR VA FACEAM PI TOATE MUSULMAN. SYKTYR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz