2020-08-11 16:57

Ponta le răspunde profesorilor şi poliţiştilor care cer măriri de salarii

 |  19:49
Ponta le răspunde profesorilor şi poliţiştilor care cer măriri de salarii

După decizia de azi a guvernului de a majora salariile medicilor cu 25% şi alte categorii sociale au pretins aceleaşi măriri. Premierul le-a răspuns imediat profesorilor, poliţiştilor şi funcţionarilor publici.

„Fiecare îşi doreşte un salariu mai mare.” A declarat Victor Ponta într-o intervenţie telefonică la România Tv. „Ne-am ţinut de cuvânt şi nu s-a supărat nimeni, deocamdată azi pe banii pe care îi avem. Este vorba despre un impact pe care l-am evaluat, putem să facem lucrul ăsta pentru medici, aşa cum am făcut anul trecut pt profesori sau când au fost aprobate anumite drepturi la poliţişti şi militari. Când se poate, se poate.”

Întrebat despre sursa guvernamentală care va acoperi aceste cheltuieli, premierul a ţinut să precizeze: „Anul acesta - din fondurile actuale la ministerul sănătăţii, ne trebuie doar rectificarea din octombrie, la fel şi anul viitor prin lucrurile care s-au făcut deja, reducerea preţului la medicamente, după ce se va aplica noul mod al tarifelor, vom avea economii pe care le păstrăm în sistem. „


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-18Parerea ta...

STEFAN
18 Aug 2015

De ce noi foste cadre ale MAI care am iesit la pensie din diferite motive in perioada 2011 nu am beneficiat de soldele compesatorii in functie de vechime a fost un presedinte si premier ordinar care a taiat toate drepturile ,salariale dar si actuali isi vad numai de afacerile lor.Cu o sotie bolnava de cancer acesti bani pentru mine poate voi putea sa-i mai lungesc viata,sa mai acopar din creditele luate pentru operatii.Cum acesti parlamentari cu afaceri si multe beneficii fata di cei din inainte de1989,au reusit in scrt tipmp prin ordonanta sa-si mareasca salariile desi nesimtite,avand in vedere ca toti sunt infractori dovediti SI care vor fi dovediti dupa ce anumiti factori de decizie din anumite structuri vor disparea din functii cheie.Trebuia sa dovedesc ca nu traiesc mult sa ies pe caz de boala sa beneficiez de drepturile mele legale.La spitalul Militar Focsani inclusiv apa acea perfuzabila am comparator.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz