2020-06-03 13:52

Poștașii anunță acțiuni de protest

 |  16:20
Poștașii anunță acțiuni de protest

Angajatii companiei Posta Romana sunt nemultumiti de salarii, asa ca vor protesta, marti, pentru a-si sustine revendicarile. Aproximativ 3.000 de persoane sunt asteptate sa se alature manifestatiei.

Potrivit unui comunicat al Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania (SLPR) remis Ziare.com, actiunea va avea loc in intervalul 08:00-10:00, timp de 30 de minute, in fata unor subunitati ale companiei din orasele resedinta de judet, dar si din Bucuresti.Ei sunt nemultumiti ca dupa 7 luni de negocieri nu li s-au onorat urmatoarele revendicari:

majorarea cu 200 de lei, in suma fixa, a salariilor; imbunatatirea conditiilor de munca; obligarea conducerii Postei Romane, de catre actionarul majoritar - Ministrul Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala - de a creste veniturile companiei.

Sindicatul a mai transmis ca se va alatura tuturor manifestatiilor care vor avea ca revendicari "cresterea nivelului de trai, imbunatatirea conditiilor de munca si siguranta locurilor de munca ale salariatilor din Romania".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-26Parerea ta...

OVIDIU
26 Sep 2016

Este absolut normal sa faca greva, au servicii de cea mai proasta calitate. O scrisoare face minim 5 zile in tara, daca nu se pierde, recomandatele cu confirmare de primire le gasesti la usa blocului iar de soarta unui colet trimis prin Posta mai bine nu intrebi. Noroc ca sunt prea multe firme de curierat ce se calca pe picioare altfel era o institutie disparuta de mult. Apropo, ati mai vazut pe undeva cutii postale sau doar la unele oficii ?(nu la toate.)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine