2020-03-28 11:28

Prahova: tâlhărie înscenată de un poştaş, pentru 40.000 de lei. Banii au fost recuperaţi

 |  15:37
Prahova: tâlhărie înscenată de un poştaş, pentru 40.000 de lei. Banii au fost recuperaţi

După ce, joi, un poştaş din Prahova anunţase că ar fi fost tâlhărit, poliţiştii au constatat că, de fapt, totul a fost o înscenare

Potrivit agerpres.ro, poştasul reclamase, iniţial, că două persoane necunoscute i-ar fi furat geanta în care erau 40.000 de lei, bani de pensii pe care trebuia să îi distribuie.

Poliţiştii au constatat, însă, că poştaşul a înscenat fapta, banii de pensii fiind recuperate - informează, vineri, IPJ Prahova.

"Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale.

Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie", precizează IPJ Prahova.

În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine