2020-08-11 16:55

PRECIZĂRI din partea companiei TAROM

 |  12:45
PRECIZĂRI din partea companiei TAROM

Referitor la zborul ROT 648 Cluj-București, din data de 8 septembrie 2017, compania TAROM ne-a trimis la redacție o serie de precizări care clarifică unele informații apărute în spațiul public:

„Aeronava de tip Boeing 737-700, ce trebuia să efectueze zborul ROT 648 Cluj-București, în data de 8 septembrie 2017, la ora 19:15,  prezenta toate condițiile necesare pentru operare. În timp ce se făceau operațiunile pregătitoare decolării, o familie a fost deranjată de insuficiența aerului condiționat și a cerut să coboare. Echipajul de zbor a respectat dorința pasagerilor, care ulterior au fost debarcați.

Pentru evitarea unei situații asemănătoare, și menținerea unui grad de confort adecvat, Compania a solicitat intervenția echipei tehnice în vederea verificării sistemului de aer condiționat.

Pasagerii au reprezentat prioritatea Companiei, iar în urma situației create, au fost cazați la hotel și rerutați pe zborul ROT650 Cluj Napoca-București, programat a doua zi, la ora 06:15.

Menționăm faptul că zborul ROT 648 se putea opera în condiții de maximă siguranță  aeronautică,  nefuncționarea aerului condiționat în parametrii, nu pune în pericol securitatea pasagerilor și siguranța zborului”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz