2020-03-29 04:05

Precizări oficiale: Documentul care reglementează deplasările NU a fost înaintat spre aprobare

 |  11:32
Precizări oficiale: Documentul care reglementează deplasările NU a fost înaintat spre aprobare

În prima parte a zilei de vineri, în mediul online a circulat un document privind reglementarea deplasărilor de la domiciliu pentru evitarea răspândirii COVID 19. Totuși, Grupul de suport tehnico-științific a precizat că documentul nu a fost înaintat aprobării și că nu are aplicabilitate imediată.

Având în vedere faptul că a fost dat publicității un document al Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, intitulat „HOTĂRÂREA NR. 14 din 20.03.2020” Facem următoarele precizări:

1. Este un document de lucru (DRAFT), care este analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific, organism în subordinea CNSSU. 2. NU este un document aprobat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific și NU a fost înaintat spre aprobare CNSSU. 3. Hotărârile Grupului de suport tehnico-științific au caracter de propunere către CNSSU, doar după ce sunt aprobate la nivelul Grupului de suport tehnico-științific. 4. La nivelul Grupului de suport tehnico-științific sunt analizate diferite propuneri, pe baza scenariilor referitoare la evoluția răspândirii noului coronavirus (COVID-19), ținând cont de practica altor state care se confruntă cu aceeași problematică. 5. Atenționăm asupra faptului că în documentul dat publicității NU este menționată data de la care sunt aplicabile măsurile referitoare la deplasarea persoanelor. Acest lucru demonstrează că măsurile NU au aplicabilitatea imediată, fiind vorba despre propuneri aferente unor scenarii posibile cu privire la răspândirea noului coronavirus (COVID-19).

Documentul apărut în mediul online prevede ca deplasările de la domiciliu să fie posibile doar în interes de serviciu, la cumpărături sau la medic. Documentul apărut nu este dat și nici semnat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

COJOCARU MIHAIL
20 Mar 2020

MASURA ESTE FOARTE BUNA, SA SE APLICE CAT MAI REPEDE, ALTFEL MURIM CU TOTII, UITATI-VA LA ITALIENI, SPANIOLI SI NEMTI , NUMARUL CELOR POZITIVI APROAPE A DEPASIT NUMARUL DIN CHINA. APLICATI MASURILE CELE MAI DRASTICE SI CAT MAI URGENT.
HAHALERE
20 Mar 2020

M am saturat de firma ta particulara privata , Smurd , la care eu am dat niste bani . Comunist vopsit . Parca ai fii un Isus al Romaniei gratis si fara interes . Dute la pensie si hotiile tele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine