2020-05-29 04:42

Premieră. Acces în arhiva Registrului Comerțului, cu ocazia Porților Deschise

 |  19:04
Premieră. Acces în arhiva Registrului Comerțului, cu ocazia Porților Deschise

Muzeul Naţional de Istorie a României participă cu o micro-expoziţie ce prezintă însemne ale breslelor meșteșugărești (sec. XVIII) în cadrul evenimentului „Porţi deschise la Registrul Comerţului”, care va avea loc sâmbătă, 25 aprilie.

Evenimentul este organizat pentru prima dată de Oficiul Național al Registrului Comerțului, la sediul O.R.C.T. Bucureşti, strada Intrarea Sectorului, nr. 1, Piaţa Muncii. Accesul publicului se va face între orele 12:00 și 18:00.

Vizitatorii vor fi informați asupra modului în care se derulează activitatea instituției, fiind organizate sesiuni de întrebări și răspunsuri, seminarii privind facilitățile de care beneficiază la înființarea firmelor studenții sau debutanții în afaceri, asistență la accesarea serviciilor online disponibile pe portal.onrc.ro, precum și simulări ale operațiunilor care sunt efectuate la înființarea unei firme.

Publicul va avea posibilitatea de a face un tur al registrului și de a vizita o expoziţie inedită de documente de arhivă (sec. XVIII-XXI) și însemne ale breslelor meșteșugărești (sec. XVIII), expoziție organizată în parteneriat cu Arhivele Naţionale ale României şi cu Muzeul Naţional de Istorie a României. De asemenea, în premieră, va fi permis accesul în arhiva O.R.C.T. București și Ilfov, care conține 1.606.257 volume ce corespund unui număr de peste 500 de mii persoane fizice și juridice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine