2019-10-22 22:15

Premierul Tudose spune NU Casei Regale: ”Dacă vor Palatul Elisabeta, să PLĂTEASCĂ”

 |  20:39
Premierul Tudose spune NU Casei Regale: ”Dacă vor Palatul Elisabeta, să PLĂTEASCĂ”

Într-un interviu acordat România Tv, premierul Mihai Tudose a dezvăluit că Guvernul va da aviz negativ proiectului de lege pentru acordarea de beneficii urmașilor Regelui Mihai I.

”Nu suntem monarhie! Romania constitutionala este Republica. Casa Regala este o fundatie. Domniile lor doresc ca aceasta fundatie sa capete statutul de fundatie de interes national, cu asta sunt de acord. Si Camera de Comert si Industie a Romaniei este o fundatie de interes national”.

”De ce să dăm beneficii urmașilor Regelui Mihai? Și alți șefi de stat au urmași. Dacă vor Palatul Elisabeta, să plătească” a spus premierul Mihai Tudose la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29Parerea ta...

ANONIM
29 Dec 2017

Corect gândești....dacă vrea casa cucoană sa se duca la cabotinul ei la Iași....
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

MINCATI KAKAT AMINDOI . PALATUL ELISABETA E PROPRIETATEA REGELUI DECI SE CUVINE URMASILOT LUI NU PSDULUI . IL VREA DRAGNEA PENTRU NOUA LUI GAGICA ?
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

SAU I-L VREA FUTOSE , SATUL DE JEGUL DIN BRAILA ???
LEVST.
30 Dec 2017

Mihai Tudose: Membrii Casei Regale pot să închirieze Palatul Elisabeta dacă doresc.(...Eu am vorbit la Regia Autonomă a Protocolului de Stat, prin intermediul căreia statul deţine imobilul, să le facă o ofertă de chirie,...")____-----_____doar ce am gasit acest titlu(pe alta pagina), nici aici nu sunt de acord cu Baphomet, este clar ca e o Jmecherie la mijloc, daca guvernul nu-i gaseste o intrebuintare, inchirierea trebuie facuta prin licitatie publica si nu o "oferta" unei singure eentitati.Punct.
@LEVST.
30 Dec 2017

maninci kakat , esti o batrina japitza psdista banuiesc , I-ai votat pentru un kilogram de faina banuiesc . mori in chinuri .
LEVST.
30 Dec 2017

banuiesti prea multe si toate false, doresti prea multe si stii proverbul cu groapa sapata...Sanatate mentala, se pare ca aici este problema...
IPOCRIZIE
30 Dec 2017

Dar haznagiul Alistar de ce merita ca ONGul lui ,,transparence int..,,sa nu plateasca chirie pentru sediul unde isi desfasoara activitatea. Pentru acest lingau al lui felix este posibila OUG.
@ANONIM SI LEVST .
30 Dec 2017

SINTETI DOUA JEGURI BATRINE SI PROASTE , DOI BATRINI LINGAI PSDISTI .
LEVST.
30 Dec 2017

Porneste stergatoarele de ecran si mai da-i o tura de clabucit...(cine zice, ala este!-posibil insa ca "unii" sa nu fie si batrani, insa datorita -tocmai-celorlalte 2 "calitati", nici nu va ajunge sa fie...)
@ANONIM SI LEVST
31 Dec 2017

DE OBICEI CAND OAMENII SUNT MARGINITI SI NU POT EMITE NISTE ENUNTURI DE CENTE SI CIVILIZATE CHIA DACA SUNT CONTRA CUIVA RECURG LA ASTFEL DE MONSTRUOZITATI LINGVISTICE PENTRU CA SUNT NISTE MARGINITI CARE PROBABIL NU AU CITIT NICI MACAR O POVESTE IN VIATA LOR CAT DESPRE ;;PRINTESE''''' DUCA-SE CU AU VENIT SI DE UNDE AU VENIT SI SA NU MAI AUZIM DE ELE NICIODATA
ORANGHUTAN
31 Dec 2017

Corect, casei regale nu i se cuvin gratuităţi cu ghiotura.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray