2020-08-04 15:10

Premierul Tudose vrea CREȘTEREA vârstei de pensionare

 |  15:14
Premierul Tudose vrea CREȘTEREA vârstei de pensionare

Premierul Mihai Tudose a anunțat, într-un interviu acordat Agerpres, că Guvernul ia în calcul creșterea vârstei de pensionare. Tudose afirmă că, începând de anul viitor, vârsta la care românii vor ieşi la pensie va creşte cu un an, doi.

„Fiecare țară își dimensionează fenomenul în funcția de vârsta, speranța medie de viață din țara respectivă. Când vom ajunge și noi cu speranța de viață la peste 80 de ani, stăm și noi de vorbă despre acest lucru. Deocamdată, o să mai crească cu un an-doi, probabil începând cu peste un an, peste doi ani”, a spus Mihai Tudose.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-03Parerea ta...

LEVST.
06 Aug 2017

-cont-"...(aici cu "pensii speciale", adica un procent-inalt- din pensie, dar nu integral***), urmand ca la atingerea varstei de (max.) 60 ani, sa fie alocata pensia integrala...Numai in acest fel se poate ajunge la adevarata umanizare a societatii"umane"...(*** adica acest procent din pensia finala, sa fie in stare sa asigure toate necesitatile omului, cine a avut in plan sa iese la 55 ani la pensie "de lux" trebuie sa economiseasca ceva si la modul personal, sau sa gaseasca un mijloc legal de a face bani -chiar f. putini- " de acasa", adica un business oarecare-servicii- care sa fie in trend cu cerintele pietii- si sunt multe piste, inca neexploatate)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz