2020-08-07 01:24

Premierul Viorica Dăncilă, la REFERENDUM: Am VOTAT pentru valorile în care eu cred

 |  10:32
Premierul Viorica Dăncilă, la REFERENDUM: Am VOTAT pentru valorile în care eu cred

Premierul Viorica Dăncilă a votat, sâmbătă dimineaţă, la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei, ea afirmând că tema familiei este una importantă pentru toţi şi că ea a votat pentru valorile în care crede. Dăncilă a mai spus că această consultare este expresia democraţiei şi că "fiecare avem datoria" să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate.

Viorica Dăncilă a votat înaintea orei 9.00, la una din secţiile de votare de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală, ea venind împreună cu soţul său. Dăncilă a spus că a venit devreme la vot pentru că urmează să meargă la Focşani, la un eveniment.

"Consider că consultarea cetăţenilor este esenţa democraţiei, este datoria civică a fiecăruia dintre noi să ne exprimăm în legătură cu temele importante pentru societate. Tema familiei este una importantă pentru noi toţi. Am votat pentru valorile în care eu cred", a declarat premierul Dăncilă, după vot.

Viorica Dăncilă a mai spus că această consultare este expresia democraţiei şi fiecare are datoria să se exprime.

"Cred că este datoria noastră civică să ne exprimă punctul de vedere. Această consultare este expresia democraţiei şi cred că fiecare dintre noi avem datoria să ne exprimăm într-un fel sau altul", a adăugat premierul, citat de News.ro.

Tot la Liceul "Jean Monnet" ar urma să voteze şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Cele 18.662 de secţii de votare organizate în ţară pentru referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei s-au deschis sâmbătă, la ora 7:00, procesul de vot urmând să se încheie la ora 21:00 şi să fie reluat duminică după acelaşi program.

Întrebarea la care sunt chemaţi să răspundă alegătorii este: "Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?", decizia Legislativului vizând revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. “Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-06Parerea ta...

MITOMANA
06 Oct 2018

Iin P.E IN CADRUL RAPORTULUI ANTONIO PANZANI IN ANUL 2015 AU VOTAT IN FAVOAREA COMUNITATII GAY-LGBT URMATORII EUROPARLAMENTARI: VASILICA DANCILA , DAN NICA , BOSTINARU , TAPARDEL , NORICA NICOLAI . CONCLUZKILE LE TRAGETI DVS. MAFIA PSD MINTE CU NERUSINARE POPORUL ROMAN. ASA AU CASTIGAT SI ALEGERILE PRIN MINCIUNA. PAVIANII S-AU TRANSFORMAT IN PINOCCHIO.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz