2020-01-21 01:39

Preşedinte de şedinţă exclus din partid

 |  19:50
Preşedinte de şedinţă exclus din partid

Print-o hotărâre a organizaţiei de Bucureşti a Mişcării Populare din data de 13 ianuarie 2016, preşedintelui de şedinţă al Consiliului General Maria Dinu i s-a ridicat sprijinul politic. Drept urmare, ea ar fi trebuit exclusă din CGMB la şedinţa din 26 ianuarie.

Ciudat este că prefectul Capitalei nu a luat act de decizie, dar nici primarul general interimar nu a pus pe ordinea de zi excluderea consilierului MP, explicaţia fiind aceea că Maria Dinu a trecut neoficial la PNL de mai multe luni. Consilierul s-a înscris la Mişcarea Populară în baza Ordonanţei 55, cunoscută ca „ordonanţa traseiştilor” dată de Guvernul Ponta, plecând de la PDL. În aceeaşi zi, preşedintele MP Bucureşti, Cristian Petrescu, candidat la Primăria Sectorului 3 din partea MP, i-a dat avertisment scris lui Lucian Iliescu pentru că şi-a depus candidatura pentru funcţia de viceprimar al Capitalei fără acordul partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-27Parerea ta...

MARIUS D
28 Ian 2016

liberalii de la PNL Bucuresti sunt disperati ca dupa ce au avut scandalul cu Fontaura Lacramioara consiliera generala care si-a angajat copilul la RADET ( el fiind regizor ) si care se loveste de normele alea de integritate votate de ei, au acum un mare deficit de femei. Va dati seama ce scandal ar iesi daca o sa o puna PNL-ul pe listele viitoare pe Fontaura asta, ( chiar o sa urmaresc listele ) asa ca ii inteleg pentru aceste mutari. Au nevoie pe lista si de femei cu experienta, iar aceasta fatuca este si mai tanara si mai buna. Eu ii inteleg pe liberali.
VALI
28 Ian 2016

daca este cum spune Marius si eu ii inteleg. Sper ca liberalii sa isi faca curat in ograda.
RAZVAN
28 Ian 2016

Pare frumusica tipa asta, de ce sa o dea afara. Sa o dea afara pe baba aia cu fi-su la RADET cu numele ala de romanca :)))) Fomtaura ... vai de capul lor
ADINA
28 Ian 2016

dar aia de la PSD sunt si mai si
MIHAELA
28 Ian 2016

da si eu cred ca liberali trebuie sa isi faca curat in partid
ANGI
28 Ian 2016

Mihaela toti trebuie sa isi faca curat
OCTAV R
28 Ian 2016

decat aia cu copilul la RADET de la PNL, mai bine fata asta
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray