2020-04-07 12:22

Președintele Iohannis are o soluție pentru dublarea alocațiilor: ”Dacă se taie pensiile speciale, vor fi bani”

 |  18:26
Președintele Iohannis are o soluție pentru dublarea alocațiilor: ”Dacă se taie pensiile speciale, vor fi bani”

Klaus Iohannis a făcut noi declarații legate de majorarea alocațiilor pentru copii. Președintele sugerează că tăierea pensiilor speciale ar putea fi o soluție în buget pentru banii pentru alocații.

"Guvernul îşi face ultimele calculce, dar vreau să subliniez o chestiune foarte importantă pentru că am observat câteva interpretări neconforme în diferite luări de poziţii. Şi eu şi Guvernul ne dorim creşterea alocaţiilor pentru copii. Partea mea a fost de a analiza legea şi de a decide promulgarea sau nu. Legea este în regulă, drept pentru care am promulgat-o.

Guvernul îşi doreşte creşterea alocaţiilor. Problema care trebuie acum rezolvată este una care ţine de bugetul naţional, aprobat înainte de legea care măreşte alocaţiile. Guvernul va găsi soluţia cea mai bună. Probabil nu se poate aplica imediat, dar în câteva luni de zile Guvernul va găsi resursele", a declarat Klaus Iohannis.

"Dacă se taie pensiile speciale, va apărea un buget disponibil care poate fi, de exemplu, folosit pentru alocaţii, dar acesta este un calcul pe care trebuie să îl facă Guvernul",  mai adăugat președintele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine