2020-07-14 06:20

Președintele Iohannis cere un BONUS de 500 de euro pentru cadrele medicale

 |  17:22
Președintele Iohannis cere un BONUS de 500 de euro pentru cadrele medicale

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că a cerut guvernului să găsească soluții pentru ca medicii și personalul medical care lucrează cu pacienții infectați cu coronavirus să primească lunar un bonus consistent.

”Am solicitat astăzi Guvernului să identifice fonduri europene suficiente pentru a putea plăti un bonus lunar medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți COVID. Și vorbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună. Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil. Am promisiuni din Guvern, am vorbit cu Premierul Orban, cu ministrul Fondurilor Europene, am promisiuni că în foarte puțin timp vor veni cu soluții foarte concrete”, a spus Iohannis într-o ședință cu administrația.

”Trebuie să știți că mă bazez pe dumneavoastră toți, și autorități centrale, și autorități locale din Suceava, să rezolvăm repede și bine această situație, cum vreau să știți că am toată încrederea că autoritățile locale, împreună și coordonate de autoritățile centrale, vor rezolva problemele care apar și în alte zone. Este extrem de important să fim fermi, să reacționăm rapid, să dăm toate informațiile necesare specialiștilor, dar și populației. Vă solicit tuturor să aveți o comunicare rapidă, eficientă și transparentă”, a mai spus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

DOREL
02 Apr 2020

Corect. Atunci cand puteati sa luati masuri de prevenire doreati anticipate. Nu stiati nimic altceva decat PSD ciuma rosie. Trebuia sa luati masuri impreuna cu Ludovic prin care sa dotati spitalele . Din ianuarie pana in prezent puteau sa fie pline cu cele necesare. Domnule presedinte in momente grele lasati politica si ganditi la poporul care v-a votat. Nu a fost doar PNL ci si altii BRE...Sa stii bine.....
ȘPAGA
02 Apr 2020

Puteți sa le dați o 1 000 -si 2 500 de euro Medici tot vor fugi ca șobolani în palatele lor catifelate
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz