2020-02-26 20:57

Preşedintele maghiar Janos Ader vine în România la slujba Papei Francisc

 |  14:46
Preşedintele maghiar Janos Ader vine în România la slujba Papei Francisc

La invitaţia arhiepiscopului romano-catolic de Alba-Iulia, György Jakubiny, preşedintele Ungariei, János Áder, va participa la slujba ţinută de Papa Francisc de pe 1 iunie, de la Şumuleu Ciuc, anunţă agenţia MTI, citată de news.ro.

Conform sursei citate, şeful statului vecin va sosi la Şumuleu Ciuc împreună cu soţia sa, Anita Herczegh. O săptămână mai târziu, mai précis pe 8 iunie, cei doi vor fi prezenţi şi la tradiţionalul Pelerinaj de Rusalii de la Şumuleu Ciuc.

Pentru slujba Papei Francisc s-au înscris, până acum, peste 100.000 de persoane, mai multe trenuri cu pelerini fiind aşteptate să sosească din Ungaria cu ocazia vizitei Papei Francisc.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai - 2 iunie, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România. Pe parcursul celor trei zile, Suveranul Pontif va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-13Parerea ta...

UN ROMAN NECAJIT
14 Apr 2019

Sper sa nu vina pentru a declara independenta TRANSILVANIEI. Multi spun ca , PAPA FRANCISC va accepta o astfel de declaratie. Guvernul Romaniei si alte institutii nu stiu despre acest lucru....Sper sa nu fie adevarat....
ANONIM
14 Apr 2019

Ca sa obtina voturile UDMR, PSD NU-L INTERESEAZA CA PUTEM PIERDE TRANSILVANIA. Nu trebuia sa acceptam ca un ONG sa fie in Parlament ca un partid si sa faca ce vrea . UDMR isi face interesele, iar partidele de la putere pentru un vot incalca legile . PACAT. In nici o tara nu se accepta asa ceva....Doar in Romania
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine