2020-04-10 00:22

Președintele Societăţii Române de Microbiologie, despre CORONAVIRUS: "Sigur NU vorbim de SFÂRȘITUL LUMII"

 |  22:49
Președintele Societăţii Române de Microbiologie, despre CORONAVIRUS: "Sigur NU vorbim de SFÂRȘITUL LUMII"

Președintele Societăţii Române de Microbiologie (SMR), Alexandru Rafila, a spus, luni, la Marius Tucă Show, că boala produsă de COVID 19 poate avea o mortalitate de maxim 4%. „Sigur nu vorbim de sfârșitul lumii”, spune acesta, referindu-se la faptul că mulți români au mers în magazine să facă provizii.

„Sigur nu vorbim de sfârșitul lumii. Discutăm de o boală care poate să aibă o mortalitate de maxim 4%. Cum e pregătită populația? Hai să discutăm despre adulți. Ei ar trebui să își continue activitatea profesională, angajatorii trebuie instruiți pentru dezvoltarea activității de lucru de la domiciliu, acolo unde se poate e de recomandat.

Sau chiar să facă jumătate personal lucrează la domiciliu, jumătate la lucru și apoi fac o schimbare prin rotație. Ar trebui întreruptă activitatea doar dacă există număr mare de cazuri într-o unitate de producție, pentru că altfel de vom confrunta cu o criză economică fără precedent. Persoanele vârstnice, nu prea are nimeni grijă de ei, pentru că sunt plecați la muncă copiii lor.

Ei ies într-o situație de risc, sunt predispuși la îmbolnăvire. În Canada se face un exercițiu cu persoanele vârstnice, văd ce nevoi au”, a spus șeful SMR la Marius Tucă Show.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine