2020-07-07 03:47

Previi şi câştigi

 |  19:44
Previi şi câştigi

Nu e zi în caresă nu fii tentat de vreo promoţie la diferite produse sau informat desprebeneficiile vreunui serviciu oferit de diverse firme sau companii. În aceastăaglomeraţie publicitară, cine mai are timp de citit pliante sau fluturaşi, darsă mai şi reţină ceva din mesajul acestora?

O abordare însămerită remarcată. Poliţiştii de prevenire din IGPR au lansat în această vară unconcept nou - prevenire şi premii. Formula e simplă: primeşti fluturaşul cuinformaţii preventive, faci dovada că ai reţinut câteva recomandări şi poţicâştiga un premiu. Într-o lume marcată de atâtea concursuri, români au devenitjucători înrăiţi, iar şansa câştigului – cât de mic – poate fi motivant.

Săptămâna trecutăaceastă formulă nouă a fost probată pe litoral cu ocazia unei campanii privindutilizarea în siguranţă a internetului de către copii. Dacă până acumcampaniile de prevenire se limitau la distribuirea de materiale cu recomandăripreventive, acum, campania derulată în Mamaia,a oferit şi premii constând în jucării pentru copii şi invitaţii la Delfinariu.

Subiectulcampaniei este tratat cu atenţie în condiţiile în care peste 80% dintre copiiicu vârsta de până în 14 ani utilizează internetul, majoritatea având conturi înreţele de socializare.

În acestecondiţii, poliţiştii de prevenire recomandă părinţilor să stabilească cu copiiicondiţiile şi timpul destinat folosirii internetului, iar celor mici să nustabilească, fără acceptul părinţilor, întâlniri cu persoane pe care le cunoscdoar de pe net.

Rubrică realizată împreună cu Institutul de Prevenire şiPsihosociologie al Poliţiei Române.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz