2020-08-08 03:43

Primăria Capitalei susţine că nu se poate implica în susținerea proiectului "Marii grădini centrale" a Bucureștiului

 |  21:44
Primăria Capitalei susţine că nu se poate implica în susținerea proiectului "Marii grădini centrale" a Bucureștiului

Primăria Capitalei a anunţat marţi seara, într-un comunicat de presă, că nu se poate implica, din punct de vedere administrativ și legal, în susținerea proiectului ''Marii grădini centrale'' a Bucureștiului, în condiţiile în care zona din jurul Palatului Parlamentului este proprietatea statului.

"Spațiul verde situat între construcția denumită 'Casa Poporului' și gardul de beton dinspre b-dul Libertății, sector 5, reprezintă o secțiune din imobilul înscris în Cartea Funciară nr. 226.904, proprietate a statului român, aflat în administrarea Camerei Deputaților, fiind înscris în anexa 29 a Hotărârii de Guvern nr.1.705/ 29.11.2006 privind aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, la poziția 35.247. Având în vedere cele expuse mai sus, Primăria Municipiului București nu se poate implica, din punct de vedere administrativ și legal, în susținerea acestui proiect", se arată în comunicatul PMB.

Primăria Capitalei a mai anunţat că poate face demersuri în acest sens doar dacă actualul proprietar transferă Municipalității acest teren și numai în urma unei dezbateri publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz