2020-08-11 16:24

Primăria Municipiului Bucureşti, precizări despre traficul rutier din Capitală

 |  12:00
Primăria Municipiului Bucureşti, precizări despre traficul rutier din Capitală

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat, într-un comunicat de presă, că traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă în București, nefiind înregistrate blocaje. PMB a mai precizat că mijloacele de transport public circulă normal pe arterele Capitalei.

„Luni dimineața, traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă în București, nefiind înregistrate blocaje. Toate pasajele și podurile au fost deszăpezite, iar mijloacele de transport public circulănormal pe arterele Capitalei. Numărul de utilaje care acționează pentru deszăpezirea orașului va fi redus în timpul zilei, urmând să se lucreze la capacitate maximă pe timpul nopții. Utilajele acționează în continuare pentru împrăștierea materialului antiderapant și curățarea carosabilului de zăpadă”, precizează sursa citată.

Primăria Capitalei și Poliția Rutieră a Municipiului București reia apelul către bucureșteni să folosească cât mai mult mijloacele de transport public. În acest sens, Regia Autonomă de Transport București (RATB) a suplimentat numărul mijloacelor de transport în comun pe majoritatea liniilor.

„PMB și Poliția Rutieră reia apelul către bucureștenii care folosesc mașinile personale pentru a se deplasa în oraș, să se asigure că autovehiculele pe care le conduc sunt echipate corespunzător sezonului rece: au anvelope de iarnă iar sistemele de încălzire ale mașinii sunt funcționale. De asemenea, Primăria Capitalei și Poliția Rutieră adresează un apel șoferilor bucureșteni să acorde prioritate utilajelor de deszăpezire pe care le întâlnesc în trafic”, precizează sursa citată.

Pentru eventuale probleme generate de îngheț sau ninsoare, Primăria Capitalei pune la dispoziție numerele de dispecerat 0800.800.868 și 021.9844. De asemenea, Primăria Capitalei adresează un apel bucureștenilor să sesizeze la aceste numere de telefon prezența pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate de Poliția Locală și transportate la unul din centrele sociale ale Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz