2019-10-17 23:30

Primăria Sectorului 1 o contrazice pe Firea

 |  14:15
Primăria Sectorului 1 o contrazice pe Firea

Într-un comunicat transmis redacţiilor, Primăria Sectorului 1 susţine că pe toate străzile principale circulaţia se desfăşura acceptabil la ora 11:30. În plus, când vremea o va permite, se va intra pe străzile secundare. “Pentru că astăzi şi mâine sunt sărbători religioase importante, s-a început degajarea zăpezii din jurul bisericilor”, anunţă Primăria Sectorului 1.

Reprezentanţi ai primăriei susţin că se intervine cu 70 de utilaje şi 314 muncitori pentru a înlătura zăpada, iar gradul de deszăpezire a străzilor secundare este în prezent de aproximativ 30%. “La ora 11:30, pe toate străzile principale din sectorul 1 circulaţia se desfăşura acceptabil. Imediat ce vremea o va permite şi arterele principale vor fi curăţate, va începe deszăpezirea şi pe străzile secundare, încadrate în Urgenţa 2. La această oră se acţionează pentru deszăpezirea arterelor de acces în toate spitalele din sectorul 1. Pentru că astăzi şi mâine sunt sărbători religioase importante, s-a început degajarea zăpezii din jurul bisericilor”, se precizează în comunicat.

Cetăţenii sectorului 1 pot semnala problemele privind deszăpezirea la numărul 021/9540, iar cei în vârstă sau nedeplasabili şi cu probleme de sănătate au la dispoziţie numărul de telefon 021/9644 pentru a solicita ambulanţa socială, se mai spune în comunicat. "Cetăţenii sectorului 1 pot suna la 021/9540 - Dispeceratul Poliţiei Locale, disponibil 24 de ore din 24 - pentru a semnala orice problemă legată de deszăpezire şi de eventualele efecte nedorite produse de condiţiile meteo nefavorabile. La acest număr de telefon cetăţenii sectorului 1 pot semnala probleme legate de străzi înzăpezite, întreruperi de curent, alimentare cu apă, căderi de copaci etc. Imediat Dispeceratul Poliţiei Locale va informa instituţiile competente pentru a lua toate măsurile pentru remedierea situaţiei", se arată într-un comunicat al Primăriei de sector. Totodată, locuitorii sectorului 1 care sunt în vârstă sau nedeplasabili şi au probleme de sănătate pot suna până la miezul nopţii la numărul de telefon 021/9644. Ambulanţa socială a Complexului Caraiman se va deplasa în regim de urgenţă la domiciliul solicitanţilor pentru a le acorda asistenţa medicală de care au nevoie. De joi seara şi până în prezent 30 de oameni ai străzii au fost duşi la adăpostul de zi şi de noapte din strada Odăi, unde vor fi găzduiţi până se va îndrepta vremea. De asemenea, vor avea posibilitatea să se spele şi vor beneficia dimineaţa, la prânz şi seara de câte o masă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray