2020-02-28 18:02

Primăria sectorului 2 se disculpă în scandalul Arenei Naționale: vinovații sunt la Primăria Capitalei

 |  19:26
Primăria sectorului 2 se disculpă în scandalul Arenei Naționale: vinovații sunt la Primăria Capitalei

Primarul Neculai Onțanu solicită edilului-șef interimar, Răzvan Sava, să precizeze dacă Primăria Municipiului București a solicitat în scris Primăriei Sectorului 2 rectificarea autorizației de construcție pentru Arena Națională.

"Cineva, cred că de la Primăria Municipiului București, mai mult ca sigur, dorește să-și acopere posibilele infracțiuni în legătură cu construirea Arenei Naționale încercând să arunce responsabilități iluzorii în alte direcții. Cu toate acestea Arena Națională există. Instituțiile statului vor verifica în profunzime acest proiect. (...) Îi solicit Primarului General Interimar să spună dacă Primăria Municipiului București a solicitat în scris Primăriei Sectorului 2 rectificarea Autorizației de construcție", a scris Neculai Onțanu pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-28Parerea ta...

ATENT
28 Ian 2016

asta minte si cand respira
UN CETATEAN
30 Ian 2016

Acest primar al sect.2 nu isi va recunoaste in veci vinovatiile. Daca luati toate afirmatiile sale, de-a lugul mandatelor sale, toate au o parte de minciuna, voita sau prin omisiune, mereu sunt altii de vina, el niciodata. Exista persoane care prin profilul lor psihologic nu au niodata capacitatea de a si recunoaste greselile. Acestia sunt cei mai nepotriviti de a conduce o institutie si oameni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine