2020-07-02 10:25

Primăria Sectorului 4 anunță redeschiderea Pieței Agro-alimentare PROGRESUL, „singura în care se poate plăti cu cardul la tarabă”

 |  14:50
Primăria Sectorului 4 anunță redeschiderea Pieței Agro-alimentare PROGRESUL, „singura în care se poate plăti cu cardul la tarabă”

Piaţa Agro-alimentară Progresul, „singura piaţă din Capitală în care se poate plăti cu cardul direct la tarabă", se redeschide după lucrările de renovare începute în urmă cu trei luni, anunţă Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

„Am creat la Piaţa Progresul un spaţiu cu dotări moderne, începând de la instalaţiile de securitate la incendiu şi terminând cu modul în care este proiectată şi organizată această piaţă. În aceste condiţii, invit toţi cetăţenii din Bucureşti, ca începând de mâine, să vină să facă cumpărăturile din Piaţa Progresul, unde îi asigurăm că vor găsi cele mai proaspete legume şi fructe. Totodată, un lucru foarte important este acela că tarifele nu s-au modificat, întrucât am avut grijă să menţinem un standard de cost foarte accesibil", a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4, citat în comunicat.

Lucrările, începute în luna noiembrie a anului trecut, au vizat, în primul rând, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

„Urmare a unei investiţii totale în valoare de 11.176.500 lei, Piaţa Progresul devine una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucureşti. Cu spaţii comerciale reconfigurate şi renovate, piaţa va oferi condiţii civilizate şi de maximă siguranţă, atât pentru comerciaţii care îşi desfăşoară activităţile în acest complex, cât şi pentru locuitorii Sectorului 4 şi nu numai care se aprovizionează de aici", se mai arată în comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, pe lângă lucrările specifice obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, au fost efectuate şi ample lucrări de reconfigurare şi modernizare.

Astfel, la etaj, pe o suprafaţă de 4.000 metri pătraţi, într-un open-space au fost amenajate 142 de tarabe duble pentru producătorii de fructe şi legume, urmând ca în scurt timp să fie dat în folosinţă şi parterul pieţei, unde pe o suprafaţă de 4.500 metri pătraţi, vor funcţiona magazine alimentare, brutării, cofetării şi farmacii. Tot la parter, vor fi amenajate o zonă de tip fast-food precum şi una de promenadă.

„Nu doar comercianţii vor avea condiţii moderne pentru a-şi desfăşura activitatea, ci şi bucureştenii care aleg să se aprovizioneze din această piaţă. Aceştia vor putea, de acum înainte, să-şi achite cumpărăturile şi cu cardul, direct la tarabă, la comercianţii care vor avea în dotare sisteme de plată POS. Mai mult, aceştia vor putea plăti chiria zilnică pentru spaţii/tarabe la automatele de tip self-pay", se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-25Parerea ta...

PRAZ PE CARD COSTARICA
25 Ian 2020

si hotii de carduri o sa se bucure la maxim ca vine "carne proaspata" la ciordeala...piata Progresul e paradisul clonatorilor de carduri veniti cat mai multi ca oile la abator ca E FOAME DE BANI BAIETI...SA MANANCA SI GURA LU CIOMBE CIORDILES care dupa aia se duce la shopping la PARIS cu cardurile voastre si cumpara posete VUITTON pentru UDREA si BICA in COSTARICA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz