2020-06-05 22:16

Primăria Capitalei renunţă la investiţii de 249 milioane de lei

 |  18:37
Primăria Capitalei renunţă la investiţii de 249 milioane de lei

Primăria MunicipiuluiBucureşti va renunţa la investiţii de 249 milioane de lei, pentru ase concentra pe finanţarea principalelor proiecte actuale - printre careStadionul Naţional şi pasajul suprateran Basarab, se arată în raportul privindrectificarea bugetului municipalităţii pe 2010. Investiţiile majore prioritare,pe lista cărora se mai află reabilitarea şcolilor din programul de parteneriatcu Banca Europeană de Investiţii, reparaţiile străzilor şimodernizareaspitalelor, vor însuma 647 milioane de lei până la sfârşitul anului.

Restrângereacheltuielilor este cauzată defaptul cămunicipalitatea nu va realizaîn acest an veniturile prognozatede 114 milioane de lei.Acest lucrua făcut ca Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB), de pildă,să numai primească bani înpluspentru subvenţii. Recent, directorul RATB,Adrian Criţ,a spus că Regia are nevoie de o rectificare bugetară pozitivăde 65 milioane de lei, pentru a putea rezista până la sfârşitul anului.Altfel,afirma Criţ, banii de care dispune RATB se vor termina înnoiembrie şi vor exista probleme cu plata furnizorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

TEODOR
18 Noi 2010

Asa se intampla,socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa!Este perfect logic si de bun simt,ceea ce fac Oprescu si Primaria!Trebuie dus la bun sfarsit proiectele aflate in derulare!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine