2020-07-04 16:07

Primarul Piedone, decizie de ultimă oră

 |  19:40
Primarul Piedone, decizie de ultimă oră

Deşi o parte a opiniei publice îi cer public demisia, primarul sectorului 4, Cristian Piedone a luat o decizie cel puţin surprinzătoare: în rondul din zona localului va fi ridicat un monument în memoria victimelor - ”monumentul celor fără de vină”.

”În urma lor ne-a rămas tuturor o durere imensă, care ne-a împietrit. Şi tot în piatră vom săpa pentru totdeauna un monument închinat lor, celor care au pierit atât de tragic, brutal şi absurd, pentru ca noi să deprindem, din păcate, prea târziu, că, întotdeauna când e vorba de vieţile oamenilor, nu este suficient să faci doar ceea ce îţi revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, până la a-ţi da viaţa, aşa cum au făcut-o unii dintre aceşti copii, care astăzi sunt alături de îngeri. După bunul obicei creştin, atunci când un suflet se stinge într-un loc, departe de casă şi de cei dragi, întru pomenirea sa, locul este marcat cu o troiţă sau o cruce, pentru ca familia să aibă unde să se reculeagă, să aprindă lumânări şi să-şi plângă durerea”, spune Primăria Sectorului 4, într-un comunicat de presă transmis marţi seară, în timp ce oamenii protestează în Piaţa Universităţii, cerând demisia primarului Piedone pentru tragedia din Clubul Colectiv.

”Cu sprijinul unor oameni inimoşi, care au înţeles întotdeauna să sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi şi o suferinţă adâncă, respectăm de-a pururi memoria acestor tineri nevinovaţi, ridicând spre Cer ruga noastră şi MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit în urma tragediei din data de 30 octombrie. Foarte curând, în rondul situat pe strada Tăbăcarilor nr. 7, MONUMENTUL CELOR FĂRĂ DE VINĂ va fi edificat, prin aportul unor personalităţi ale vieţi publice, care au răspuns acestei iniţiative a Primarului Piedone”, se mai arată în comunicatul transmis de Primărie.

În comunicat este citat şi primarul Sectorului 4, care se declară ”prăbuşit sufleteşte”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-03

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ: Protestatarii au blocat Centrul Bucureştiului
Parerea ta...

ATENT
03 Noi 2015

scarba ordinara
VASILE
03 Noi 2015

...mai jegule
CETATEAN
03 Noi 2015

Dute dracu jeg ordinar , toti salariati , gorilele , erau asta vara in slapi , cu papuci in piciore , fara ciorapi in picioare . Mirosea numai copite nespalate . La mata tiganca acasa in sufragerie cu oameni tai .
M.P.
04 Noi 2015

Are soriciu prea gros si normal ca nu stie ce inseamna demnitatea!!
CETATEAN
04 Noi 2015

Un tigan borit . Vanghelion era mai destept ca el . Cica primarul lucreaza 8 ore , dupa care totul praf . Ba nenorocitule eu te-am obligat sa mori pentru patrie , furind ?
SE CAUTA AVOCAT GENIAL
04 Noi 2015

Ar trebui un Proces Colectiv al parintilor care sa dea statul in judecata si persoanele direct raspunzatoare. Cu o arestare de 3 tantari si 2 demisii nu se face nimic, dimpotriva !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz