2019-10-14 11:47

Primele 30 de autobuze noi, cumpărate de PMB, sunt funcționale pe cinci linii din Capitală

 |  17:35
Primele 30 de autobuze noi, cumpărate de PMB, sunt funcționale pe cinci linii din Capitală

Primele 30 de autobuze noi, achiziţionate de Primăria Capitalei, au intrat sâmbătă pe cinci trasee de transport în comun şi sunt funcţionale, afirmă Societatea de Transport Bucureşti (STB), într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, autobuzele circulă pe liniile 302 (cele de 10 metri lungime), 336 şi 601 (cele de 12 metri lungime) şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (autobuze articulate, cu lungimea de 18 metri). STB infirmă astfel informaţiile apărute în mediul online, conform cărora circa o treime dintre cele 30 de autobuze noi, marca Otokar, ar avea probleme tehnice şi face o serie de precizări. "Menţionăm cu privire la incidentele despre care s-a scris în mediul online, că a fost înregistrat un singur incident, remediat pe loc: la unul dintre autobuze s-a ars siguranţa generală, dar a fost înlocuită, iar autobuzul a plecat din nou pe traseu, prin propulsie proprie. Au fost semnalate şi diferenţe de temperatură înregistrate în habitaclul şoferilor sau în salonul călătorilor, însă acest lucru s-a întâmplat din cauza setărilor realizate, cauza probabilă fiind faptul că şoferii nu sunt încă familiarizaţi cu noile autobuze. Astfel, temperatura în ambele volume ale vehiculului trebuie să fie setată la acelaşi nivel, altfel apar dereglări şi diferenţe între salon şi habitaclu. Şoferii au fost reinstruiţi cum să intervină la reglarea temperaturii, astfel încât nu vor mai apărea probleme", dă asigurări STB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-01Parerea ta...

ANONIM
01 Dec 2018

CU BANI ASTIA TERMINA METROUL OTOPENI . SE CHINUIE DE 20 ANI PUNTRU UN KILOMETRU DE CALE FERATA . ALTA AFACERE LIMBA LATA DE VOLUNTARI SI BANDA CELOR 22 FIRME CAPUSE , INPROPIETARITE CU BANI NOSTRI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray