2020-08-14 18:06

Primele declarații ale pensionarului ÎNCĂTUȘAT că a refuzat termoscanarea: Mi-au pus piciorul pe cap și m-au LOVIT de asfalt

 |  16:38
Primele declarații ale pensionarului ÎNCĂTUȘAT că a refuzat termoscanarea: Mi-au pus piciorul pe cap și m-au LOVIT de asfalt

Un pensionar bucureștean a fost încătușat de mai mulți polițiști, pe motiv că ar fi refuzat să i se ia temperatura la intrarea într-un hipermarket din cartierul Ferentari. În imagini se observă cum bărbatul e pus pe capota mașinii de trei polițiști, în timp ce oamenii din jur strigă la ei să îl lase în pace.

Bărbatul a făcut primele mărturii:

"Spiritele s-au încins, a venit un echipaj de poliţie, chemat iniţial pentru un alt domn care a vrut să forţeze intrarea, după ce a refuzat scanarea. Poliţia a încercat să o ia pe soţia mea la secţia 24, ei au tăbărât pe mine şi au vrut să mă încătuşeze.

Eu nu înţelegeam de ce, nu am făcut nimic din ce ar presupune încătuşarea.

M-au pus la pământ, mi-au pus piciorul pe cap. Am fost încătuşat şi dus la poliţie. Am fost lovit la cap, dat cu capul de asfalt. La poliţie mi-au dat amendă, chipurile, pentru că nu aveam mască, deşi eram în cadru deschis. 1000 de lei pentru asta! Totul a plecat de la faptul că am refuzat să fim scanaţi. Nici nu au vrut poliţiştii să audă pentru ce au fost chemaţi", a declarat bărbatul la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21Parerea ta...

MARCEL
21 Mai 2020

Nu voi mai comenta niciodata. Vad ca stergeti daca nu este cum vreti dumneavoastra.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz